Skip to content

Pædagogik

Hvis I overvejer, om jeres barn skal begynde på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård, skal I vide, at vi er en skole, der gør tingene anderledes end mange andre skoler.

Det kan I læse mere om her i hovedmenuen om vores pædagogik, som vi vil anbefale jer at gå på opdagelse i. Der findes meget litteratur om steinerpædagogikken, og vi har forsøgt at samle den vigtigste viden her på siden. Derfor anbefaler vi også, at I bruger lidt tid på at sætte jer ind i pædagogikken.

Vi har nemlig brug for jeres aktive samarbejde og opbakning, hvis vi skal skabe de bedste rammer for jeres barn i de kommende år. Derfor skal I også vide lidt om, hvorfor vi gør, som vi gør.

Hvis I bagefter vil vide mere, har vi anbefalet en række bøger på Litteraturlisten, hvor I kan få endnu flere lag med i jeres forståelse af steinerpædagogikken.

Forældresamarbejdet er en central del af Rudolf Steiner Skolen Kvistgårds hverdag, og i menuerne for Børnehuset og Grundskolen kan I læse mere om, hvordan det foregår.

I skal også vide, at det koster penge at gå på Steiner Skolen – I kan læse mere om indmeldelse samt priser og økonomi i menuen Praktisk.

I er altid velkomne til at kontakte os på telefon 49 13 96 87 eller mail: kontor@steinerskolen-kvistgaard.dk og f.eks. arrangere en rundvisning. Vi holder faste rundvisninger hver den første fredag i måneden (august-juni).

Vi glæder os til at møde jer!

“Det bedste ved at gå her er fællesskabet og diversiteten i undervisningen. Vi har både boglige fag og håndværksfag, der alle bidrager til læringen. Derudover har man et godt forhold til lærerne”

 

Steiner HF elev

Back To Top