Skip to content

10. klasse

Leder du efter en 10. klasse i Nordsjælland? Rudolf Steiner Skolen Kvistgårds 10. klasse er både for dig, der allerede er elev i vores skoles 9. klasse, men i høj grad også for dig, der kommer fra en anden grundskole og har lyst til nye skoleoplevelser.

Måske vil du bruge din 10. klasse på også at afprøve nye fag, du ikke har haft før? Måske overvejer du, om en Steiner HF kunne være noget for dig næste år?

Uanset hvilken baggrund du har for at tage 10. klasse på vores skole, er du meget velkommen!

Vores 10. klasse byder på en masse kreative fag, musik, drama, håndværk og rejser. – Selvfølgelig i kombination med de boglige, teoretiske fag.

Vores 10. klasse er både fagligt og socialt en forlængelse af 9. klasse, men vi har meget gode erfaringer med at byde elever fra andre skoler velkommen i klasserne og integrere dem i klassens sammenhold. Ikke mindst rejserne og turene er med til at skabe et solidt sammenhold mellem eleverne i vores 10. klasse.

Samtidig lægger 10. klasse også op til den 2-årige HF-uddannelse på Steiner HF Kvistgård. Det faglige niveau og indholdet i undervisningen er derfor i højere grad en del af den samlede ungdomsuddannelse, og der undervises på gymnasialt niveau i flere fag.

Hvis du tager 10. klasse på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård og fortsætter på Steiner HF, kan du få merit for flere af fagene. Det betyder, at du får mere ud af undervisningen på Steiner HF.

Kontakt os

Kontakt os i dag for en personlig samtale med vores 10. klasse-koordinator Jacob Rosendal, og find ud af, om Steiner HF er noget for dig.

Jacob Rosendal Pedersen
10. klasse og HF koordinator
jar@steinerskolen-kvistgaard.dk

10. klasse på Steiner Skolen Kvistgård Helsingør Kommune

“Her har hver enkelt elev mere selvbestemmelse end jeg har oplevet andre steder. Alle lærerne kender elevernes svage og stærke sider og hjælper til med at udvikle dem”.

 

Steiner HF elev

Back To Top