Den gode samtale – og de praktiske beskeder

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård er kendetegnet ved tillid, gode relationer, menneskelig respekt og plads til forskellighed. Vi møder hinanden med venlighed, taler respektfuldt sammen og undgår aggressiv adfærd.

Derfor er det helt afgørende, at vi har en åben og respektfuld kommunikation.
Vi siger ikke noget om andre, som vi ikke kunne have sagt til dem ansigt til ansigt. Og vi benytter vores intranet til meddelelser og planlægning, mens uoverensstemmelser og holdningstilkendegivelser drøftes mundtligt.

Vi benytter Forældreintra og Elevintra, når vi kommunikerer skriftligt til hhv. forældre og elever.

Kom til Åben Skole d. 4.11.21 🌞

Den første torsdag i november holder mange af landets skoler Åben Skole. På Rudolf Steiner Skolen Kvistgård kan du komme forbi til en uforpligtende rundvisning og få en snak med vores dygtige lærere, både til grundskolen men også på vores ungdomsuddannelse Steiner HF.

Vi glæder os til at se jer torsdag d. 4. november kl. 16-18

Du kan se vores Åben Skole-program når det bliver opdateret i oktober på både hjemmesiden og Facebook.

Kom til Åben Skole d. 4.11.21 🌞

Vi glæder os til at se jer torsdag d. 4. november kl. 16-18