Indmeldelse

 A4A3798 2 400pxBørnehus

- børn fra ca. 1 år til skolealder

Kontakt Rudolf Steiner Børnehus Kvistgård tlf. 49 13 83 80
eller skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skolen

At vælge skole til sit barn er en stor beslutning, som bør gøres på det rigtige grundlag.
På Rudolf Steiner Skolen Kvistgård er alle børn velkomne, uanset hvilken religion eller kultur de kommer fra.

For at samarbejdet mellem skole og hjem kan blive så frugtbart som muligt, er det vigtigt at du/I som forældre har gjort jer klart, hvad det vil sige at have sit barn gående på en Rudolf Steiner skole.
Hvis det er et ønske at dit/jeres barn skal optages på skolen, så udfyld venligst nedenstående indmeldelsesblanket og send den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Herefter vil du/I blive inviteret til en samtale med den pågældende klasselærer.

Indmeldelsesansøgning kan hentes her

Godkendelse til optagelse sker på baggrund af en optagelsessamtale, hvor to af skolens lærere, barnets forældre og barnet selv deltager. Samtalen varer 20-30 minutter.

Samtaler til igangværende klassetrin aftales med den pågældende klasselærer. Ved denne optagelsessamtale deltager klasselæreren, en anden kollega samt forældre og elev.
Skolen indhenter - efter samtykke fra forældre eller værger - oplysninger/udtalelse fra tidligere skole om elevens skolegang og standpunkt og evt. oplysninger hos PPR.

Børn til optagelse i børnehaveklassen i fremtidige år, anbefaler vi at du/I skriver på venteliste. Her anvendes ovenstående indmeldelsesskema. 

Vi håber, at hjemmesiden giver svar på mange af de spørgsmål, som opstår i forbindelse med valg af Rudolf Steiner Skolen Kvistgård.

Skema om barnets helbredsoplysninger skal skolen have om foråret i det kalenderår, hvor barnet skal starte i skole. Blanket med helbredsoplysninger kan hentes her: Helhredsoplysninger.pdf

Tilmelding til SFO

Skolens SFO har som udgangspunkt alle elever i bhv.kl., 1., 2. og 3. kl. tilmeldt. Indmeldelsesskema bliver udleveret, når er barnet er optaget i klassen.
I det tilfælde, hvor forældre ikke ønsker at gøre brug af SFO, meddeles det til skolens kontor på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indmeldelsesskema til SFO

Tilmelding til klubben "Mellemstationen"

Skolen har et klubtilbud til elever fra 4. til 7. klassetrin. Kontakt kontoret Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vedr. indmeldelse i klub "Mellemstationen" - læs mere her.

Indmeldelsesskema til Mellemstationen