Køkkenet

Zeniia er vores søde og dygtige madmor i køkkenet, som vi alle er meget glade for.

I køkkenet sættes der stor pris på biodynamisk dyrkede fødevare og disse vil næsten altid vælges biodynamisk frem for økologisk, hvis det er muligt.
Vi spiser boller med smør hver formiddag, og bollerne er lavet af det korn som vi har i huset, hvilket er enkorn, havre, spelt og rug og for de glutenfries vedkommende vil det være havre, boghvede, ris og quinoa (de to sidstnævnte i små doser.) En del af melet vil være friskmalet. Om eftermiddagen vil der være frugt og boller/brød.

Menuen som ZENIIA sammensætter, er altid vegetarisk. Den består fx af grød, suppe ( nogen gange over bål ), pastaret, brød men lækkert topping og meget andet lækkert. Skulle der været børn med særlige hensyn, er man altid velkommen til at tage en snak med køkkenet. Vi tager gerne hensyn til allergier og andet hvor egen læge fraråder bestemte fødevare, vi tager ikke hensyn til familiers præferencer i øvrigt, det skal være lægeordineret, hvis der skal serveres specialkost. Smiley-ordning Vi lever selvfølgelig også op til kravene opstillet af fødevareministeriet og er derfor en del af den danske smiley-ordning. Du kan se vores smiley-ordning på væggen ved køkkenet.. Du kan se vores smiley her. .Smiley-ordning
Vi lever selvfølgelig også op til kravene opstillet af fødevareministeriet og er derfor en del af den danske smiley-ordning. Du kan se vores smiley-ordning på væggen ved køkkenet.