Mellemstationen - klub for 4. - 7. klasse

Mellemstationen

 

Mellemstationen er et efterskoletilbud til elever fra 4.-7. klasse på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård. Vi har til huse i den gamle stationsbygning på Kvistgård station, og vi holder åben hver eftermiddag – fra de første elever har fri og indtil klokken 16. På Mellemstationen er der plads til mange forskellige eftermiddagsaktiviteter. Vi arbejder ud fra de samme værdier, som børnene kender fra skolen, og vi tilbyder trygge omgivelser, hvor børnene kan lave lektier, spille spil, slappe af med en bog eller gå udenfor og lege.   

 

Hverdag på Mellemstationen

Dagene på Mellemstationen byder altid på en eller flere fælles aktiviteter. Det kan for eksempel være en tur i skoven eller snobrødsbagning i vores bålhytte. I vinterhalvåret har vi nogle dage mulighed for at låne Stenladen på skolen, hvor vi kan spille bold og lege lege. Derudover har vi en gang om måneden en tur ud af huset, fx til Multiparken eller i svømmehallen. Ofte kommer børnene selv med ønsker til aktiviteter, eller de skaber aktiviteter for hinanden, som vi voksne understøtter. Børnene er også med til at planlægge og tilberede et let eftermiddagsmåltid, som serveres hver dag klokken 13.

 

Når børnene skal hjem fra Mellemstationen

Fra vores placering ved Kvistgård station er der gode transportmuligheder til nær og fjern, og en del af børnene tager selv hjem om eftermiddagen. Vi hjælper gerne børnene med at huske bus- og togtider, så de kan komme godt herfra.

 

De af jer, der henter jeres børn i bil, skal være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at parkere foran Mellemstationen. De skyldes, at bussen, som holder lige udenfor, ikke kan komme til, hvis der også holder biler, og vi har desværre fået en del klager fra busselskabet. Vær derfor venlige at parkere på skolens parkeringsplads.

 

Samarbejde mellem forældre og Mellemstationen

På Mellemstationen ønsker vi at arbejde tæt sammen med forældrene. Hvis der sker store forandringer i jeres barns liv, er det vigtigt for os, at vi får besked om det. På samme måde kan I som forældre forvente, at vi kontakter jer, hvis vi oplever noget særligt i forhold til jeres barn.

Derudover har vi brug for forældrenes støtte op opbagning i det daglige – fx til at arrangere ture ud af huset. Hvis du som forælder har ideer til noget, vi kunne gøre på Mellemstationen, eller hvis du har lyst til at komme og hjælpe en eftermiddag, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Åbningstider og lukkedage

Vi holder åbent alle skoledage fra de første elever har fri til og indtil klokken 16. Vi holder lukket på elevernes fridage og i alle skoleferier.

 

symaskiner

Personalet på Mellemstationen

Lone Gendrup – leder af Mellemstationen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marie Ahlmann Hasselager

 

Priser og indmeldelse
Se: http://steinerskolen-kvistgaard.dk/index.php/praktiske-oplysninger/indmeldelse

Udmeldelse:
Ønsker du at udmelde dit barn fra Mellemstationen skal det ske med en måneds varsel til d. 1. i en måned. Dette er gældende fra 4.-7. klasse.
Barnet udmeldes automatisk efter 7.klasse ved skoleårets slutning.

Bedste hilsner Mellemstationen