Vi åbner dørene på Åben skoledag den 5. november 2020 fra klokken 14.00 til 18.00 for alle jer, som ønsker et indblik i de enkelte klassers pædagogiske arbejde.

I kan kigge ind til de enkelte klassetrin fra børnehaveklassen til 2.HF, eller få en lille rundvisning på skolens arealer - vi holder øje med antal af gæster af hensyn til Covid-19.

I modtages i skolegården og bliver vist videre til ønsket klasselokale.

De sidste gæster modtages klokken 17.00 for, at vi har tid nok til samtaler.

 

Læs mere: Åben skole d. 5. november

Besøg fra Christiansborg

Vi har haft besøg af folketingsmedlem og uddannelsesordfører Astrid Carøe fra SF og hendes uddannelsespolitiske rådgiver.

På turen rundt på skolen fik de et indblik i steinerskolernes pædagogik og alsidige hverdag. Vejen blev blandt andet lagt forbi 2. klasse, der spillede fløjte og reciterede, 3. klasse, der havde engelsk og øvede dyrenavne med deres små hånddukker, 6. klasse, som havde håndarbejde, og hvor Astrid også kom på arbejde med nål og tråd.

Nogle af de ældste elever havde gang i lerarbejde med temaer fra historieundervisningen i keramikværkstedet og fik her en snak med Astrid om deres tanker om at gå på en steinerskole og tage en Steiner HF.

Til sidst gik turen forbi skolens orkester for de ældste elever.

Tak for besøget på en dejlig sensommerdag

Læs mere: Besøg fra Christiansborg

Kom til ekstra rundvisning på Steiner HF d. 26. oktober kl. 16.00. Vi mødes ved trappen ved hovedhuset.


Rundvisningen er for dig, der overvejer at skifte til Steiner HF lige nu.
Den vil også være relevant for dig, som er nysgerrig eller ønsker at melde dig ind i 10. klasse med henblik på HF.

Du vil møde nogle af vores dygtige lærere og vores rektor, Anette Jørnung, som kan fortælle om, hvad der særligt kendetegner vores skole.

Tilmeld dig til Anette Jørnung, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest mandag d. 26. oktober om formiddagen.

 

Læs mere: Rundvisning på Steiner HF d. 26/10

 A4A3401
Kom åben og forventningsfuld til Forældreseminaret på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård.

Vi vil gennem oplæg og samtaler komme ind på, hvordan vi hjælper barnet til at udvikle sine evner, hvilket undervisningsindhold barnet møder i sine første skoleår, hvordan man som forældre kan understøtte skolens pædagogiske retning, hvordan skolen og forældrene sammen kan skabe en fællesskabsdannende ramme for barnet og andre spørgsmål som nye forældre på skolen naturligt har interesse for. Efter det indledende oplæg vil der i mindre workshops blive mulighed for at høre om og deltage i skolens pædagogiske praksis.

Læs mere: Forældreseminar d. 24. oktober 2020 – kl. 10.00 – 15.00