• Hjem
  • Nyt

Forældreseminar d. 24. oktober 2020 – kl. 10.00 – 15.00

A4A3401
Kom åben og forventningsfuld til Forældreseminaret på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård.

Vi vil gennem oplæg og samtaler komme ind på, hvordan vi hjælper barnet til at udvikle sine evner, hvilket undervisningsindhold barnet møder i sine første skoleår, hvordan man som forældre kan understøtte skolens pædagogiske retning, hvordan skolen og forældrene sammen kan skabe en fællesskabsdannende ramme for barnet og andre spørgsmål som nye forældre på skolen naturligt har interesse for. Efter det indledende oplæg vil der i mindre workshops blive mulighed for at høre om og deltage i skolens pædagogiske praksis.

For at tage hensyn til hinanden i denne Coronatid, tilbyder vi kun 50 pladser og beder Jer om selv at tage frokost og drikkelse med - til gengæld er seminaret gratis. Vi vil tage imod tilmeldinger efter ”først til mølle” princip, de første pladser er allerede reserveret. Samtidig vil vi minde Jer om, at vi forventer, at alle forældre deltager i løbet af de første år deres barn er elev på vores skole.

Kl.10:00 - 11.15: Oplæg i salen ved Agnete Fredslund, klasselærer i 2. klasse
Kl.11.15 - 11.30: Pause
Kl.11.30 - 12.30: Workshops og samtalegrupper
Kl.12.30 - 13.00: Frokost med medbragt mad
Kl.13.00 - 14.00: Workshops og samtalegrupper
Kl.14.15 - 15.00: Plenum og tid til spørgsmål v. Cornelia Henriksen

I år kan I vælge imellem følgende workshops og samtalegrupper:

• Dansk i de yngste klasser - v. Anni Nissen, klasselærer og Agnete Fredslund, klasselærer
  • Formtegning v. Signe Athena Jensen, klasselærer
  • Eurytmi. v. Anette Nielsen, eurytmist.
  • Børnehaveklassen v. Anita Stokkebæk og Cornelia Henriksen

Vi glæder os til at møde Jer
Grundskolekollegiet