Velkommen til
Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Vi er en friskole med HF, der lærer eleverne at lære. En skole, som træner både faglige, kreative og sociale intelligenser. En skole, som lærer eleverne at reflektere over selv de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver et vidt udsyn til verden omkring dem.

Følg skolen på facebook og instagram

Følg os på facebook facebook/rudolfsteinerskolenkvistgaard

For forældre og venner af skolen har vi en netværksgruppe, som du er velkommen til at være med i: facebook/groups/netværk - rudolf steiner skolen kvistgård

Skolen er også på instagram: @rsskvistgaard
Det samme er Steiner HF Kvistgård instagram: @steinerhfkvistgaard
 • sliderforside_kampagne19foto.png
 • _A4A0450.jpg
 • _A4A0757.jpg
 • _A4A1334.jpg
 • _A4A1599.jpg
 • _A4A2757.jpg
 • _A4A2846.jpg
 • _A4A3817-2.jpg
 • _MG_7128.jpg
 • _MG_7468.jpg
 • _MG_7616.jpg

Forældreseminar d. 24. oktober 2020

aabenthusiklasserne13maj20

KOM ÅBEN OG FORVENTNINGSFULD TIL FORÆLDRESEMINARET PÅ RUDOLF STEINER SKOLEN KVISTGÅRD.

Vi vil gennem oplæg og samtaler komme ind på, hvordan vi hjælper barnet til at udvikle sine evner, hvilket undervisningsindhold barnet møder i sine første skoleår, hvordan man som forældre kan understøtte skolens pædagogiske retning, hvordan skolen og forældrene sammen kan skabe en fællesskabsdannende ramme for barnet og andre spørgsmål som nye forældre på skolen naturligt har interesse for.

Efter det indledende oplæg vil der i mindre workshops blive mulighed for at høre om og deltage i skolens pædagogiske praksis.

Rundvisning på Steiner HF d. 26/10

rundvisning_steiner-HF

Kom til ekstra rundvisning på Steiner HF d. 26. oktober kl. 16.00. Vi mødes ved trappen ved hovedhuset.

Rundvisningen er for dig, der overvejer at skifte til Steiner HF lige nu. Den vil også være relevant for dig, som er nysgerrig eller ønsker at melde dig ind i 10. klasse med henblik på HF.

Du vil møde nogle af vores dygtige lærere og vores rektor, Anette Jørnung, som kan fortælle om, hvad der særligt kendetegner vores skole.

Tilmeld dig til Anette Jørnung, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest mandag d. 26. oktober om formiddagen.

Venlig hilsen
Kollegiet

Åben Skole d. 5/11

aabenskole

Vi åbner dørene på Åben skoledag den 5. november 2020 fra klokken 14.00 til 18.00 for alle jer, som kunne tænke sig et indblik i de enkelte klassers pædagogiske arbejde.

I kan kigge ind til de enkelte klassetrin fra børnehaveklassen til 2.HF, eller få en lille rundvisning på skolens arealer - vi holder øje med antal af gæster af hensyn til Covid-19.

I modtages i skolegården og bliver vist videre til ønsket klasselokale.

De sidste gæster modtages klokken 17.00 for, at vi har tid nok til samtaler.


Få en rundvisning på skolen

Alle, som ønsker at se vores skole, kan komme til en uforpligtende rundvisning. Her er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Tilmeldelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandagen forinden. Mødestedet er ved trappen foran hovedhuset kl. 13.30.
Rundvisning på skolen i skoleåret 2020-21:
2020: 4. september 2020 / 2. oktober 2020 / 5. november 2020 - Åben skole - torsdag, kl.14.00-18.00 / 28. november 2020 - Julebasar - kl. 10.00-15.00 /
2021: 8. januar 2021 / 5. februar 2021 / 5. marts 2021 / 9. april 2021 / 7. maj 2021 / 4.juni 2021
Rudolf Steiner Skolen i Kvistgård er en skole, som har glade, motiverede elever, der har lyst til at lære, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv. Og en skole, som med integreret ungdomsuddannelse uddanner hele mennesker, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv. Skolen tilbyder et miljø, hvor tryghed og faste rammer er i fokus, og hvor hver enkelt elevs trivsel og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse. På denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige at være elev og familie på vores skole.

Vi er en friskole som:

Tilbyder både grundskole og ungdomsuddannelse - det vi kalder HELHEDSSKOLE!
Uddanner FRIE MENNESKER, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv
Har glade, motiverede elever, der har LYST TIL AT LÆRE, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv
Tilbyder et miljø, hvor TRYGHED og faste rammer er i fokus
Træner både BOGLIGE, KREATIVE OG SOCIALE intelligenser
Er EKSAMENS- OG KARAKTERFRI - men ikke evalueringsfri
Lærer eleverne at REFLEKTERE over de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver dem et vidt udsyn til verden omkring dem
Sætter hver enkelt elevs TRIVSEL og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse

Mere om vores Ungdomsuddannelse Steiner HF

HF med kunst, livsnær teori og håndværk
På Rudolf Steiner Skolen Kvistgård tilbyder vi den 2-årige Steiner HF.
På Steiner HF har musik, kunst, drama, håndværk og kulturrejser lige så stor relevans som de naturvidenskabelige, samfundsfaglige og humanistiske fag, der er en fast del af den gymnasiale uddannelse. De kunstneriske fag har et højt fagligt niveau, og du lærer mere end en kunstart. Her udvikler du både dine sociale kompetencer og kreativ og individuel tænkning. Det styrker dig også i de teoretiske fag.
Det er altså en bred almendannende HF.
Selv om undervisningsplanerne hænger sammen med og er en videreførelse af undervisningen fra grund- og mellemskolen, kan du godt begynde efter 9. klasse eller 10. klasse, hvis du har gået i grundskole på en anden skole.
Klik på filmen og få et lille indblik i, hvordan eleverne på vores skole oplever at tage en ungdomsuddannelse her hos os.
Læs i øvrigt mere om Steiner HF på vores skole her her
Læs også mere på www.steinerskolerne.dk

Hvad er en steinerskole?

Når skoletiden nærmer sig, stiller man sig som forælder mange spørgsmål: Hvilken skole passer til mit barn og mine værdier? Hvad er vigtigt at lære? Hvordan får mit barn en tryg og god skolegang, kommer ordentligt i vej, får et rigt liv og udvikler sig til et livsdueligt, ansvarligt menneske med styrke til at takle livets udfordringer? Det har steinerskoler et godt bud på. I denne film, kan du få et lille indblik i hvad en steinerskole er.
Du kan finde mere information om pædagogikken www.steinerskolerne.dk og her på hjemmesiden. Se også filmen om steinerskolerne i Danmark.