Velkommen til Børnehaven

Vi har 3 stuer, de hedder Skovstuen, Solstuen og Havenstuen. Dette hedder de, fordi den ene ligge ud til vores lille skov, og den anden ud til vores have og i midten ligger Solstuen, men et ovenlys vindue, som sørger for solen kigger ned hele dagen.
Når du kommer ind på vores stuerne vil du møde de kærlige voksne der høre til netop der.

Vi bestræber os på at give dit barn de bedste betingelser for at have en tryg og dejlig dag imens han / hun er i børnehave. Vi evner at favne det lille barn der hvor det er, og noget af det allerbedste er, at vi har masser af kram, og vi deler gerne ud af dem :-)

Vi syr og strikker, snitter og maler....Vi pynter op på stuen med fine ting fra natuen i takt med årstiden. Fx stådukker, dyr og alt hvad fantasien kan trylle frem. - på den måde ser børnene de fine små historier på hylderne, og det bidrager til skønne fantasifulde lege dem imellem.

Vi går op i et godt og åbent forældresamarbejde, og gør meget ud af at du skal føle dig tryg og velkommen. Vi snakker selvfølgelig sammen løbende om dit barns trivsel, og tilbyder udover dette også samtaler hvor det bare er dig som forældre, og 2 pædagoger fra stuen der snakker sammen. Dette tilbyder vi når dit barn har været på stuen i ca 1-3 mdr, og hvis der ikke opstår behov for flere samtaler, har vi den sidste samtale når dit barn skal begynde i skole.

Vi følger årets gang / fester sammen med resten af huset, og i haven er de 3 stuer sammen i den frie leg. Vores have, som vi er ude i hver dag, er skøn på alle tider af året. Den er fyldt med regnorme, mudder, sand, bålplads, gynger, edderkopper og biller, ting der kan klatres på og noget der kan gemmes under. - Alt dette tages flittigt i brug i den fantasifulde leg, og er med til at dit barn får en skøn dag med masser af frisk luft.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i børnehaven