skip to Main Content

Trivsel, fællesskab og socialt liv

Det er vigtigt at være sammen

Steiner HF Kvistgård er en ungdomsuddannelse, som er kendetegnet ved et stærkt elevfællesskab og mange faglige og sociale aktiviteter på tværs af klasserne.

De årlige studierejser, ekskursioner og samarbejdet med andre Steiner HF-skoler bidrager til stærke fællesskaber i og på tværs af klasserne. Det giver dig et netværk og mulighed for venskaber i ind- og udland.

For os er det værdifuldt, at alle – både elever, forældre og ansatte – føler sig trygge og trives i skolefællesskabet.

Vi ønsker en skole, som er kendetegnet ved tillid, gode relationer, menneskelig respekt og plads til forskellighed. Derfor møder vi  hinanden med venlighed, taler respektfuldt sammen og undgår aggressiv adfærd. Vi siger ikke noget om andre, som vi ikke kunne have sagt til dem ansigt til ansigt.

Vi benytter vores intranet til meddelelser og planlægning, mens uoverensstemmelser og holdningstilkendegivelser drøftes mundtligt.

Politikker og strategier

Antimobbestrategi
Fastholdelsesstrategi – på vej.
Studie- og ordensregler – på vej.
Pædagogikkens ”forebyggende” effekt – på vej.

Læs skolens Trivselserklæring her
Læs skolens Sorg- og krise-håndterings-plan her
Læs Undervisningsmiljø undersøgelse 2015

Trivselsmåling

Steinerskolerne har historisk haft et meget lavt mobbeniveau, og elevernes trivsel har generelt ligget godt i vurderinger af læringsmiljøet.

Skolen gennemfører den obligatoriske årlige trivselsmåling for gymnasiale uddannelser.
Resultaterne med eventuelle nødvendige indsatser for både den faglige og den sociale trivsel vil kunne læses her på siden.

“Det bedste ved at gå her er fællesskabet og diversiteten i undervisningen. Vi har både boglige fag og håndværksfag, der alle bidrager til læringen. Derudover har man et godt forhold til lærerne”

 

Steiner HF elev

God fredag og god weekend 🌞🌄 #steinerskolenkvistgaard

God fredag og god weekend 🌞🌄 #steinerskolenkvistgaard ...

Her er skolehunden Bob. Han er en Old English Sheepdog og god som dagen er lang. Når der er håndarbejde er han ofte med som gæst. Her i 4. klasse er han ikke så god til korssting, men han er med til at give ro i flokken og eleverne elsker ham 🐑 #steinerskolenkvistgaard Bob🤍

Her er skolehunden Bob. Han er en Old English Sheepdog og god som dagen er lang. Når der er håndarbejde er han ofte med som gæst. Her i 4. klasse er han ikke så god til korssting, men han er med til at give ro i flokken og eleverne elsker ham 🐑 #steinerskolenkvistgaard Bob🤍 ...

God weekend derude ☮️🧡🌿 #steinerskolenkvistgaard

God weekend derude ☮️🧡🌿 #steinerskolenkvistgaard ...

Back To Top