Indmeldelse og forældrebetaling

Hvis du har spørgsmål angående ventelisten kan du ringe til kontoret mandage mellem 10-12 på tlf. 49138380/40427276.

Hvis du er interesseret i at få dit barn skrevet op i vuggestuen eller børnehaven skal du udfylde formularen herunder og indbetale 250,- i opskrivningsgebyr til Bank: Merkur, København reg. nr. 8401 konto nr. 1102658 – CVR. nr. 84671916. Husk at påføre barnet navn og cpr. på betalingen. Når vi har registreret betalingen vil i få en bekræftelse på i er skrevet på venteliste.

DU FINDER INDMELDELSESBLANKETTEN HER

Ved accept af plads i Børnehuset vil der blive opkrævet et depositum på 2000 kr. som fratrækkes den første måneds forældrebetaling, hvis du/i ikke ønsker at bruge pladsen alligevel, vil beløbet ikke blive refunderet.

Forældrebetaling

Vuggestuen:

Fra 1. Januar 2020 er prisen til 4125 kr. pr. måned inkl. 400 kr for kost. i 11 rater (juli er betalingsfri)

Deltidsplads til forældre på barsel i Vuggestue: 2.570 + kost 400 i alt kr. 2.970,- Se mere på https://www.helsingor.dk/borger/dagtilbud-og-skole/dagtilbud-for-boern-0-6-aar/skriv-dit-barn-op/deltidsplads/

Tidsrummet for deltidspladsen er 7.30 - 13.30 i både børnehave og vuggestue, det er det tidsrum du kan benytte pasning, hvis du har en deltidsplads.

Børnehaven:

Fra 1. Januar 2020 er prisen til 2536  kr. pr. måned inkl. 500 kr for kost. i 11 rater (juli er betalingsfri)

Deltidsplads til forældre på barsel i Børnehave: 1.405 + kost 500 ialt kr. 1.905,-

Forældrebetalinger forfalder til betaling den. 1. i den måned, for hvilken vi opkræver. Betaling skal ske rettidigt.  Betalingen kan med fordel tilmeldes betalingsservice.

Gebyr for FI-kort, dvs. ikke tilmeldt Betalingsservice kr. 50,00 pr. opkrævning
Gebyr for rykkerskrivelser vedr. manglende betaling: pr. skrivelse kr. 100,00.

Opsigelse:

Pr. 1. januar 2020, gælder det at der er løbende måned +2 måneds opsigelse.

Kontakt os

Man må meget gerne komme og besøge os og se børnehave og vuggestue. Det kræver dog at i har lavet en aftale, man kan ikke komme uanmeldt, af hensyn til børnene og husets rytme.

Vi glæder os til at høre fra dig :-)