Vores hus

velkommen-om-stedetRudolf steiner børnehuset har 3 stuer, et stort fællesrum og et lækkert køkken hvor børnene kan være med til at lave mad. Vi er stolte af vores fine hus, og har skabt nogen rammer der er dejlige for både børn og voksne at være i.

Der er god plads til at tumle på, og haven som går hele vejen rundt om huset byder på rige muligheder for at klatre i træer, hoppe i vandpytter eller lege i en af vores store sandkasser m.m.

Havestuen er den ene af 2 børnehavestuer, og hedder dette fordi den ligger ud til haven. Den har 25 børn, men til tider kan der være flere eller færre børn, det kommer an på ventelisten m.m.

Skovstuen er den anden børnehavestue, og den hedder dette fordi den ligger ud til skoven, der er ligeledes 25 børn, og til tider flere eller færre.

Vuggestuen har plads til 13 børn, og dette kan også skifte i forhold til venteliste m.m. Vuggestuen ligger lidt væk fra børnehavestuerne, dog stadig i samme hus, de har deres egen skønne have, så de små ikke bliver alt for overvældet af store børnehavebørn.

Du kan læse mere om stuerne og huset, ved at klikke på stuenavnet m.m i venste side.

Kontaktinfo

Kvistgård Stationsvej 2 A-B
3490 Kvistgård.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-12.00)
BH klasse: 49 13 86 14 (kl. 8.00-8.30)
Børnehuset: 49 13 83 80