Indmeldelse

Man kan ansøge om at blive optaget på Steiner-HF efter de almindelige optagelseskriterier for gymnasiale uddannelser.

Hvis du ønsker en plads i én af vores HF klasser, skal du henvende dig til HF koordinator Jacob Rosendal på jar@steinerskolen-kvistgaard.dk og ønske optagelse. Herfra vil han invitere dig og din familie til et møde, hvor I sammen finder ud af, om vores ungdomsuddannelse er det rette valg for dig.

Er du interesseret i at høre generel information om hverdagen og værdierne på Steiner HF, er du også meget velkommen til at kontakte enten HF koordinator Jacob Rosendal på jar@steinerskolen-kvistgaard.dk eller rektor Anette Jørnung anj@steinerskolen-kvistgaard.dk og aftale et uforpligtende møde.

Du er også meget velkommen til at ringe til os og få en snak om skolen og jeres tanker og eventuelle spørgsmål. Vi kan kontaktes på telefon 49 13 96 87 (man-tors kl 10-12) eller på kontor@steinerskolen-kvistgaard.dk

Alle elever skal uanset om de kommer fra en anden grundskole eller fra Steinerskolens 9. -10. klasse søge endelig optagelse via www.optagelse.dk senest d. 1. marts 2022.

Hvis du, efter din samtale med skolen, bestemmer dig for, at du gerne vil starte på HF, skal du benytte dette link:

INDMELDELSE

(Bemærk, at denne indmeldelsesblanket er den samme for hele Steiner Skolen)