Velkommen indenfor på Steiner HF

Steiner HF er en karakter- og eksamensfri HF uddannelse som er adgangsgivende til alle videregående uddannelser. På Steiner HF vægtes de kunstneriske fag lige så højt som boglige. Her på siden kan du høre elever og lærere fortælle om fagene, studielivet og hvorfor de har valgt en Steiner HF.

Har du spørgsmål til studiet, fagene eller optagelse? Så skriv til Overskolekoordinator Jacob Rosendal på: jar@steinerskolen-kvistgaard.dk.

Hvad har uddannelsen givet tidligere elever og hvordan husker de hverdagen, vennerne, lærerne og sammenholdet?

Hvordan var undervisningen bygget op, og var matematik ude i virkeligheden bedre end den på papiret?

Kunne undervisningen tilpasses den enkelte elev og hvordan skolen været med til at udvikle dem?

Medvirkende: Carl Gustav, Oscar, Frederik, Victoria, Nora og Magdalena.

Når man starter på Uni, vil man så være lige så godt rustet som sine nye klassekammerater?

Er det svært at komme videre når Steiner HF uddannelsen er karakterfri?

Er der plads til at udvikle sig menneskeligt såvel som fagligt? Og hvad kan man f.eks bruge sin årsopgave til?

Medvirkende: Nora, Eigil, Magdalena, Clara og Gustav.

Virtuelt Åbent Hus på Steiner HF

I begyndelsen af 2021 slog vi dørene op til vores live-event “Virtuelt Åbent Hus”. Her kunne du møde elever og lærere på Steiner HF uddannelsen og selv stille spørgsmål hjemme fra sofaen. Vi har optaget 45 minutter fra aftenen og du kan se eller gense det lige her. Programmet og tidskoderne kan du se herunder.

Programmet:

• Velkommen – Overskolekoordinator Jacob Rosendal (starter fra 00:05).
  • ”Livet på Steiner HF” – nuværende og tidl. elever fortæller (starter fra 01:00).
  • Interview med elevrådsformand (starter fra 11:58).
  • Om vores unikke fagpakke – Rektor Anette Jørnung (starter fra 13:30).
  • Rejsefortælling – Underviser, Kristina Lomborg (starter fra 16:20).
  • Besøg på kreativt værksted – Sølvsmedien (starter fra 23:10).
  • Spørgsmål fra besøgende (starter fra 29:00).
  • Afrunding (starter fra 43:00).

Husk at hvis du vil vide mere, kan du aftale et møde med Overskolekoordinator Jacob Rosendal: jar@steinerskolen-kvistgaard.dk.

“På Steiner bliver der tænkt på en mere kreativ og innovativ måde. Der er plads til elever der ikke kun viser boglige kompetencer, men også de kreative”.

Steiner HF elev

🌼 Vi har stadig ledige pladser i vores 1. HF klasse 🌼

🌼 Vi har stadig ledige pladser i vores 1. HF klasse 🌼 ...