Ledige stillinger

Til vores SFO søger vi en vikar i en medhjælper stilling fra 1. nov. 2019 - 31. marts 2020

Er du til udelivet i vinterhalvåret, så er det måske dig vi ønsker at møde.

Hos os får du en spændende hverdag med aktiviteter både udenfor og indendørs. Vi laver bål, snitter, saver, hugger brænde, passer dyr, spiller bold, strikker, hækler, syr og spiller spil med børnene.

Der vil også være opgaver med at forberede eftermiddagsmad og skabe gode rammer for vores skønne livlige børn i SFO’en. I SFO’en har vi børn fra vores børnehaveklasse til og med 3. klasse.

Vi er en gruppe på 5 medarbejdere, som deles om opgaverne og holder et ugentligt personalemøde.

Lettere rengøring af SFO’ens lokaler indgår i stillingsbeskrivelsen.

Stillingen er på 20 timer om ugen ( 12.00 til 16.00)

Ansøgningsfristen er 20. oktober 2019 – og der vil være tiltrædelse den 1. nov. 19.

Samtalerne finder løbende sted.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Cornelia D. Henriksen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig.