Er du vores nye mellemskolelærer?

Vil du være med til at skabe inspirerende rammer for elever på en Rudolf Steinerskole?

Vi søger to lærere, en erfaren klasselærer, gerne humanistisk orienteret samt en naturvidenskabelig orienteret lærer.
Begge til ansættelse pr. 1. august 2020.

Med afsæt i steinerpædagogikken er vores mål hver dag at skabe en tryg og lærerig skoledag for vores elever, et tillidsfuldt samarbejde med vores forældre og et inspirerende og udviklende arbejdsmiljø for alle skolens ansatte.

Om os:

Vi er en friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik.
Skolen har 12 klasser – de ældste udgør Steiner HF.
Vi har undervisning i mange fagområder indenfor såvel boglige fag som kunst, musik og håndværk.
Vi har endvidere vuggestue, børnehave, SFO og klub tilknyttet skolen.
Vi har 300 elever samt et kollegium af engagerede lærere med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket.
Endelig har vi en fantastisk beliggenhed i Kvistgård med næsten egen station og en smuk skov i baghaven.

Om dig forestiller vi os

• at du har erfaring med og er glad for unge mennesker i alderen 12 – 15 år

• at du interesserer dig for Steinerpædagogik

• at du er et menneske, der vil engagere dig i skolen

• at du er ansvarlig, har humor og er god til at samarbejde

Stillingernes beskæftigelsesgrad er begge på ca. 70%, afhængig af kvalifikationer og fagkombination.

Send venligst motiveret ansøgning med CV senest den 20. april 20

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL

Er du vores klasselærer til den kommende 1. klasse?

Vi søger en klasselærer med ansættelse pr. 1. august 2020.
Stillinger er med en BG på ca. 80 %, afhængig af kvalifikationer og fagkombination.

Om dig forestiller vi os:

● at du har erfaring med og er glad for de yngre elever, fra 1. til 6.klasse.
● at du interesserer dig for steinerpædagogik
● at du er et menneske, der vil engagere dig i skolen
● at du er ansvarlig, har humor og er god til at samarbejde

Om os:

Vi er en friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik.
Skolen har 13 klasser – de ældste udgør Steiner HF.
Vi har endvidere Vuggestue, Børnehave, SFO og Klub tilknyttet skolen.
Vi har ca. 300 elever samt et kollegium af engagerede lærere med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket.

Overenskomst: Frie Skolers Lærerforening ( FSL).

Hvis du kan se dig selv i stillingen,

Din ansøgning skal højst være en side, og dit CV højst tre sider.
Ansøgningsfrist er 20. april 2020
Der indkaldes løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Cornelia D. Henriksen – Souschef
Telefon: 49139687 tast 6 og spørg efter Cornelia eller send mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig.