Ledige stillinger

Stillingsopslag til køkkenet som madmor/madfar i Rudolf Steiner Børnehuset Kvistgård

Vi søger ny medarbejder 25 timer om ugen til, at lave mad til vores skønne børnehus, der kan i et vist omfang suppleres med vikartimer i børnehave og vuggestue.

Vi ligger i skønne omgivelser tæt på tog og bus.

Vi er 77 børn, alderen 1 – 6 år og 16 voksne, som hver dag får frokost, samt formiddagsmad og eftermiddags mad.

Vi skal bruge en dygtig medarbejder som kan lave vegetarisk mad, som nærer og smager.
Vi handler 100 % Biodynamisk og økologisk. Vi spiser varm mad 4 gange om ugen og rugbrød en dag.

Du vil også i et vist omfang indgå i det pædagogiske arbejde i børnehaven, hvor børnene også skal have mulighed for på forskellig vis at indgå i madlavningsprocessen. Vi laver også mad ude på bål og bruger skoven med madpakker.

Vi arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskesyn og pædagogik.

Du vil have ansvaret for

 • Bestilling af madvarer.

 • Tilberedning af mad, brød m.v.

 • Udførelse af egenkontrol.

 • Rengøring i køkkenet, så det lever op til gældende krav om hygiejne.

 • I samarbejde med det pædagogiske personale at planlægge og gennemfører aktiviteter med børnene i forhold til madlavningsprocessen.

 • Oprydning og opvask m.v.

Du besidder

 • Ro

 • Overblik

 • Pædagogiske evner

 • Samarbejdsevner

 • Gode kommunikationsevner

 • Evnen til at planlægge og arbejde selvstændigt

 • Ansvarlighed

Dertil er du stabil, struktureret og kan trives i et hus med mange forskellige mennesker og børn. Erfaring med madlavning fra institution og/eller ernæringsmæssig uddannelse vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode kolleger, glade børn og højt til loftet.

Stillingen er til besættelse 1.2.2020 eller snarest muligt derefter, ansøgningsfrist når den rette er fundet, samtaler løbende.
Ansøgning sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du henvende dig på 40427276 til Lea Modest


Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Børnehuset søger 2 pædagoger

Vi søger en Rudolf Steiner pædagog til børnehavegruppe hurtigst muligt og 1 vuggestue pædagog 1. marts 2020 til Rudolf Steiner Børnehuset Kvistgård.

Vi er en børnehave og vuggestue beliggende i Kvistgård. Vi bor i et stort smukt hus tæt på stationen, og tæt på skoven. Vi har en skøn have, som vi bruger flittigt. Så hvis du trives med, at arbejde ude og kan se dig selv i havearbejde, lave mad over bål, bruge skoven og mange andre udendørs aktiviteter, så er dette måske noget for dig.

Børnehaven har 3 grupper med 21 børn i hver gruppe. Vuggestuen har 14 børn.

Vi er et hus som lægger stor vægt på at udvikle os sammen og individuelt.

Børnehavepædagog:

Vi søger 1 pædagoger 35 timer pr uge, som fordeler sig med 32 timer på gulvet og 3 timer til møder/forberedelse mellem 6.45 og 17.15, hvor alle enten åbner eller lukker en gang om ugen.

Du vil skulle arbejde i en gruppe med 21 børn, sammen med en anden pædagog samt 1 medhjælper.

Vuggestuepædagog:

Vi søger 1 pædagoger 35 timer pr uge, som fordeler sig med 32 timer på gulvet og 3 timer til møder/forberedelse mellem 6.45 og 17.15, hvor alle enten åbner eller lukker 1-2 gange om ugen.

Du skal være i en gruppe med 14 børn, sammen med 3 andre pædagoger samt 1 medhjælper.

 

Vi forventer at du:

Er efterlignelsesværdig og god til at sætte kærlige grænser for børnene. Du kan skabe tilknytning til børnene og derigennem skabe læring og dannelse af det hele menneske. Du er god til at inddrage børnene i forberedelser til fx årstidsfester. Du arbejder ud fra Rudolf Steiner pædagogikken og menneskesyn. Du har interesse for at arbejde med forståelsen af antroposofien og du tror på at al opdragelse sker gennem selvopdragelse. Du er indforstået med, at arbejde målrettet med de nye styrkede lærerplaner sammen med dine kolleger.

 

Vi foretrækker at:

Du er uddannet Steiner pædagog, der arbejder med selvopdragelse og udvikling som en naturlig del af hverdagen. Dog vil vi også meget gerne høre fra dig hvis du er udd. pædagog med erfaring og interesse med/for antroposofien og Steiner pædagogikken.

Vi leder efter kolleger, som er en stabile, tydelige, kærlig og omsorgsfulde.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingerne kan du ringe til Lea Modest, på tlf 40427276 er maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist er når den rette er fundet. Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Ansøgningen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


 

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig.