Genåbning af vores skole mandag d. 20. april

Vi påbegynder en langsom åbning i klasserne fra børnehaveklasse til 5. klasse og også for vores afgangsklasse 2. HF.

Vi glæder os til at tage det første skridt på vej til normalisering af skolelivet. På vores skole har vi 12 klasser, så de yngste 6 klasser kan fordeles på 2 klasserum for hver klasse. Oven i købet har vi store udendørsarealer, som vi kan benytte til denne alternative undervisning, som stadig er en nødundervisning. På den måde føler vi os heldige.

2. HF har fået klasserum i vores flotte sal - der kan alle sidde med 2 meter i mellem. Heldigvis er de alle voksne, og vi skal ikke bruge samme krudt på, at få dem til at vaske hænder og holde afstand – lærerne skal alligevel holde øje – på afstand.

Lærerne har arbejdet på at åbne skolen for eleverne, så alle kan føle sig trygge. De er ved godt mod, og for dem og skolen i det hele taget, er det vigtigt, at vi overholder alle retningslinjer og samtidig har glade børn. Specifikke planer er sendt til de relevante forældre, eller til elever i 2. HF.
Planen for de yngste klasser kan også læses på ForældreIntra.

Mellemskolen og op til 1. HF har endnu for en tid fjernundervisning, så de fortsætter med at få opgaver digitalt og skal også møde op til undervisning på videomøder på Zoom.

I disse tider mærker vi et fællesskab med andre skoler i hele Danmark og ønsker alle god genåbning.

De bedste hilsner

Anette Jørnung