Lørdag d. 7. marts fremlægger 2. HF med stolthed deres årsopgaver.

Det en højtidelig begivenhed og alle skoler, der har overskoler, har denne begivenhed.

Årsopgaven er den opgave steinerelever kender hinanden på. I et helt år arbejder eleverne med selvvalgte og frie emner, som er lige så forskellige som eleverne er.

Vi lærere synes, at det er meget spændende at følge eleverne og deres udvikling i et helt år.

Er du ung og overvejer at søge ind på vores HF er du meget velkommen til at komme og høre præsentationerne. Skriv til Anette Jørnung på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og reserver en plads.

Skulle andre have lyst til at dukke op, er der et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske til Anette Jørnung på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.