Velkommen til forældreseminar

Kære forældre

Vi minder hermed om forældreseminaret, der finder sted på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård i Stenladen fra kl. 10.00 til kl. 16.00, lørdag den 26. oktober 2019.

Vi ser frem til - efter sidste års succes - endnu engang at afholde forældreseminar.

Deltagelse i seminaret er obligatorisk. Vi vil gennem oplæg og samtaler komme ind på, hvordan vi hjælper barnet til at udvikle sine evner, hvilket undervisningsindhold barnet møder i de første skoleår, hvordan man som forælder kan understøtte skolens pædagogiske retning, hvordan skolen og forældrene sammen kan skabe en fællesskabsdannende ramme for barnet. Vi behandler også andre spørgsmål, som nye forældre på skolen naturligt har interesse for.

På seminaret vil der udover oplæg være forskellige workshops.

Deltagelse i seminaret er obligatorisk for forældre til elever i kommende børnehaveklasse, kommende 1. klasse og forældre i nuværende 1. og 2. klasse – og andre nye forældre fra andre klassetrin på skolen.
Alle meget velkomne, og skolen vil sætte pris på jeres deltagelse.

Alle forældre skal have deltaget mindst én gang. Så hvis en af jer var forhindret sidste år, har I hermed muligheden igen. Seminaret er betydningsfuldt for fællesskabet og for et givtigt samarbejde mellem hjem og skole. Seminaret har til hensigt at styrke fællesforståelsen af waldorfpædagogikken, som skolens værdigrundlag er baseret på.

Selv om seminaret er obligatorisk, er tilmelding nødvendig, da vi skal forberede mad til dagen - Pris: 50 kr. som betales på dagen.