Lørdag d. 7. marts fremlægger 2. HF med stolthed deres årsopgaver.


Det en højtidelig begivenhed og alle skoler, der har overskoler, har denne begivenhed.

Årsopgaven er den opgave steinerelever kender hinanden på. I et helt år arbejder eleverne med selvvalgte og frie emner, som er lige så forskellige som eleverne er.

Vi lærere synes, at det er meget spændende at følge eleverne og deres udvikling i et helt år.

Er du ung og overvejer at søge ind på vores HF er du meget velkommen til at komme og høre præsentationerne. Skriv til Anette Jørnung på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og reserver en plads.

Skulle andre have lyst til at dukke op, er der et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske til Anette Jørnung på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Læs mere: 2. HF præsenterer årsopgaver d. 7. marts

Velkommen til forældreseminar

Kære forældre

Vi minder hermed om forældreseminaret, der finder sted på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård i Stenladen fra kl. 10.00 til kl. 16.00, lørdag den 26. oktober 2019.

Vi ser frem til - efter sidste års succes - endnu engang at afholde forældreseminar.

Deltagelse i seminaret er obligatorisk. Vi vil gennem oplæg og samtaler komme ind på, hvordan vi hjælper barnet til at udvikle sine evner, hvilket undervisningsindhold barnet møder i de første skoleår, hvordan man som forælder kan understøtte skolens pædagogiske retning, hvordan skolen og forældrene sammen kan skabe en fællesskabsdannende ramme for barnet. Vi behandler også andre spørgsmål, som nye forældre på skolen naturligt har interesse for.

På seminaret vil der udover oplæg være forskellige workshops.

Deltagelse i seminaret er obligatorisk for forældre til elever i kommende børnehaveklasse, kommende 1. klasse og forældre i nuværende 1. og 2. klasse – og andre nye forældre fra andre klassetrin på skolen.
Alle meget velkomne, og skolen vil sætte pris på jeres deltagelse.

Alle forældre skal have deltaget mindst én gang. Så hvis en af jer var forhindret sidste år, har I hermed muligheden igen. Seminaret er betydningsfuldt for fællesskabet og for et givtigt samarbejde mellem hjem og skole. Seminaret har til hensigt at styrke fællesforståelsen af waldorfpædagogikken, som skolens værdigrundlag er baseret på.

Selv om seminaret er obligatorisk, er tilmelding nødvendig, da vi skal forberede mad til dagen - Pris: 50 kr. som betales på dagen.

Tilmelding med antal deltagere sendes pr. email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere: Forældreseminar d. 26/10LØRDAG D. 30. NOVEMBER KL. 10 - 15 EMMER VORES DEJLIGE SKOLE OG BØRNEHUS AF HYGGELIG JULESTEMNING.

Så er det snart tid til vores hyggelige julebasar.

Om aftenen kl. 18 - 21 inviterer 1. HF til Julecafé.

På julebasaren vil der være boder for store og små, forældrene fylder gaveboden med hjemmelavede julegaver, som sælges til fordel for skolen og eleverne går på scenen og optræder.

Og så er der selvfølgelig alt det dejlige spiselige, der også hører julebasaren til.

Sæt kryds i kalenderen.
Følg med her og på hjemmesiden, hvor vi lægger programmet op, når vi nærmer os.

Vi glæder os til at se jer allesammen!
Hilsen Kollegiet

HENT PROGRAMMET HER

Læs mere: Julebasar d. 30/11 2019

Kære forældre på skolen

Vi har den glæde at præsentere vores håndbog i forældrearbejde.

Du finder den her: www.foraeldrebogenkvistgaard.dk

Opslagsværket er blevet til henover det seneste skoleår, hvor en gruppe, bestående af både forældre og repræsentanter fra kollegiet og bestyrelsen har gennemarbejdet information, som vil være givtig for forældre og nem at kunne komme til.

Håndbogen er digital, så det fremadrettet er nemt at tilføje og ændre materialet. Og det er nemt at udprinte, hvis informationerne ønskes i papirform.

Håndbogen er ordnet i afsnit, der igen har underafsnit.
Håndbogen er opstået gennem dialoger på forældremøder, hvor forældrearbejdet er blevet behandlet, og gennem kollegiets studietema: ”forældresamarbejde”, som kollegiet behandlede i skoleåret 2018-19.
Dette arbejde har også resulteret i kommunikationsfolderen, folderen om skolens værdigrundlag samt det nye tiltag, nemlig det årlige forældreseminar, som i år ligger den 26. oktober.

Kommunikationsfolderen og værdigrundlaget vil også være at finde i forældrehåndbogen.

Det er intentionen, at alle forældre gennemlæser forældrehåndbogen, og at samarbejdet mellem skole og hjem kan blive befrugtet og lettere at navigere i.

Tak til de forældre, som har lagt mange kræfter i dette arbejde, og tak til alle de forældre, som på forældremøder har bidraget til indholdet både gennem dialoger og spørgeskema.

Vi håber, at håndbogen i forældrearbejde vil opfylde ønsket og berige både hjem og skole.

Venlig hilsen
Kollegiet.

Læs mere: Skolens Forældrehåndbog