Velkommen til
Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Vi er en friskole med HF, der lærer eleverne at lære. En skole, som træner både faglige, kreative og sociale intelligenser. En skole, som lærer eleverne at reflektere over selv de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver et vidt udsyn til verden omkring dem.

Aktivitets kalender

• _MG_7128.jpg
  • _MG_7468.jpg
  • _MG_7616.jpg

Børnehuset søger ny daglig leder

Til vores dejlige Børnhus, søger vi en pædagogisk leder, som er uddannet Rudolf Steiner-pædagog eller lignende. Stillingen er 32 timer ugentligt.

Vi er et børnehus med 2 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe på i alt 65 børn og med 14 medarbejdere. Vores hus er nybygget i smuk antroposofisk arkitektur i 2010 og ligger i en dejlig have med bålhytte og mange legemuligheder for vores børn.

Istandsættelses-weekend for forældre og elever

Forældre og elever vil i fællesskab være med til istandsættelse af skolen den 23. og 24. juni 2018 kl. 9.00 - 15.00.

I det nye skoleår tager rektor Anette Jørnung imod os alle den 9. august 2018 klokken 8.05 i stenladen. Den nye 1. klasse bliver modtaget med sang og glæde fredag den 10. august 2018 kl. 10.15.

Fredag den 31. august 2018 vil vi fejre skolens 40 års fødselsdag med Jer alle, men det får I mere information om når tiden nærmer sig.

Vidnesbyrd overrækkelse

Fredag samles hele skolen i salen, hvor der overrækkes vidnesbyrd til 6., 8., 10. og 12.klasse.
Vi danser om lindetræet og vinker farvel til 12. klasse, som med blomsterkranse på hovedet og visdom og dannelse i hjertet drager ud i verden.
Vi andre ønsker hinanden en god sommer.

Kærlig hilsen Kollegiet

Få en rundvisning på skolen

Den 1. fredag i måneden kl. 13.30, kan alle, som ønsker at se vores skole, komme til en uforpligtende rundvisning. Her er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Tilmeldelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandagen forinden. Mødestedet er ved trappen foran hovedhuset. Se datoer for rundvisning i kalenderen her
Rudolf Steiner Skolen i Kvistgård er en skole, som har glade, motiverede elever, der har lyst til at lære, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv. Og en skole, som med integreret ungdomsuddannelse uddanner hele mennesker, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv. Skolen tilbyder et miljø, hvor tryghed og faste rammer er i fokus, og hvor hver enkelt elevs trivsel og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse. På denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige at være elev og familie på vores skole.

Vi er en friskole som:

Tilbyder både grundskole og ungdomsuddannelse - det vi kalder HELHEDSSKOLE!
Uddanner FRIE MENNESKER, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv
Har glade, motiverede elever, der har LYST TIL AT LÆRE, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv
Tilbyder et miljø, hvor TRYGHED og faste rammer er i fokus
Træner både BOGLIGE, KREATIVE OG SOCIALE intelligenser
Er EKSAMENS- OG KARAKTERFRI - men ikke evalueringsfri
Lærer eleverne at REFLEKTERE over de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver dem et vidt udsyn til verden omkring dem
Sætter hver enkelt elevs TRIVSEL og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse

Mere om vores Ungdomsuddannelse Steiner HF

HF med kunst, livsnær teori og håndværk
På Rudolf Steiner Skolen Kvistgård tilbyder vi den 2-årige Steiner HF.
På Steiner HF har musik, kunst, drama, håndværk og kulturrejser lige så stor relevans som de naturvidenskabelige, samfundsfaglige og humanistiske fag, der er en fast del af den gymnasiale uddannelse. De kunstneriske fag har et højt fagligt niveau, og du lærer mere end en kunstart. Her udvikler du både dine sociale kompetencer og kreativ og individuel tænkning. Det styrker dig også i de teoretiske fag.
Det er altså en bred almendannende HF.
Selv om undervisningsplanerne hænger sammen med og er en videreførelse af undervisningen fra grund- og mellemskolen, kan du godt begynde efter 9. klasse eller 10. klasse, hvis du har gået i grundskole på en anden skole.
Klik på filmen og få et lille indblik i, hvordan eleverne på vores skole oplever at tage en ungdomsuddannelse her hos os.
Læs i øvrigt mere om Steiner HF på vores skole her her
Læs også mere på www.steinerskolerne.dk

Hvad er en steinerskole?

Når skoletiden nærmer sig, stiller man sig som forælder mange spørgsmål: Hvilken skole passer til mit barn og mine værdier? Hvad er vigtigt at lære? Hvordan får mit barn en tryg og god skolegang, kommer ordentligt i vej, får et rigt liv og udvikler sig til et livsdueligt, ansvarligt menneske med styrke til at takle livets udfordringer? Det har steinerskoler et godt bud på. I denne film, kan du få et lille indblik i hvad en steinerskole er.
Du kan finde mere information om pædagogikken www.steinerskolerne.dk og her på hjemmesiden. Se også filmen om steinerskolerne i Danmark.