Ledige stillinger

Der er pt. 1 Rudolf Steiner pædagog til børnehavegruppe hurtigst muligt og 1 vuggestue pædagog 1. marts 2020, i Rudolf Steiner Børnehuset Kvistgård.

Vi er en børnehave og vuggestue beliggende i Kvistgård. Vi bor i et stort smukt hus tæt på stationen, og tæt på skoven. Vi har en skøn have, som vi bruger flittigt. Så hvis du trives med, at arbejde ude og kan se dig selv i havearbejde, lave mad over bål, bruge skoven og mange andre udendørs aktiviteter, så er dette måske noget for dig.

Børnehaven har 3 grupper med 21 børn i hver gruppe. Vuggestuen har 14 børn.

Vi er et hus som lægger stor vægt på at udvikle os sammen og individuelt.

Børnehavepædagog:

Vi søger 1 pædagoger 35 timer pr uge, som fordeler sig med 32 timer på gulvet og 3 timer til møder/forberedelse mellem 6.45 og 17.15, hvor alle enten åbner eller lukker en gang om ugen.

Du vil skulle arbejde i en gruppe med 21 børn, sammen med en anden pædagog samt 1 medhjælper.

Vuggestuepædagog:

Vi søger 1 pædagoger 35 timer pr uge, som fordeler sig med 32 timer på gulvet og 3 timer til møder/forberedelse mellem 6.45 og 17.15, hvor alle enten åbner eller lukker 1-2 gange om ugen.

Du skal være i en gruppe med 14 børn, sammen med 3 andre pædagoger samt 1 medhjælper.

Vi forventer at du:

Er efterlignelsesværdig og god til at sætte kærlige grænser for børnene. Du kan skabe tilknytning til børnene og derigennem skabe læring og dannelse af det hele menneske. Du er god til at inddrage børnene i forberedelser til fx årstidsfester. Du arbejder ud fra Rudolf Steiner pædagogikken og menneskesyn. Du har interesse for at arbejde med forståelsen af antroposofien og du tror på at al opdragelse sker gennem selvopdragelse. Du er indforstået med, at arbejde målrettet med de nye styrkede lærerplaner sammen med dine kolleger.

Vi foretrækker at:

Du er uddannet Steiner pædagog, der arbejder med selvopdragelse og udvikling som en naturlig del af hverdagen. Dog vil vi også meget gerne høre fra dig hvis du er udd. pædagog med erfaring og interesse med/for antroposofien og Steiner pædagogikken.

Vi leder efter kolleger, som er en stabile, tydelige, kærlig og omsorgsfulde.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Har du spørgsmål til stillingerne kan du ringe til Lea Modest, på tlf 40427276 er maile til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgningsfrist er når den rette er fundet. Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Ansøgningen sendes til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.