Køkkenet

Johannes er vores søde og dygtige kogemand i køkkenet, og alle er utrolig glade for at have ham i køkkenet.

Han er blandt andet uddannet kok og har arbejdet med økologiske og biodynamiske råvarer siden han arbejdede på restaurant Geranium og restaurant noma i 2008-10.

Derud over har johannes studeret antroposofisk medicin og ernæring samt jordbrug og pædagogik gennem deltids studium og selv studium, samt løbende haft muligheder for delvist at praktiserer gennem mit 4 årige arbejde med Rudolf Steiners”børne” pædagogik samt helsepædagogik.



I køkkenet sættes der stor pris på biodynamisk dyrkede fødevare og disse vil næsten altid vælges biodynamisk frem for økologisk, hvis det er muligt.
Vi spiser boller med smør og gulerod hver formiddag, og bollerne er lavet af det korn som vi har i huset, hvilket er enkorn, havre, spelt og rug og for de glutenfries vedkommende vil det være havre, boghvede ,ris og quinoa (de to sidstnævnte i små doser.) Der bages på surdej og æltes kun i hånden. - Størstedelen af melet vil være friskmalet.- Alle boller er tilsat hasselnødder. - Om eftermiddagen vil der være frugt og boller/brød.

Menuen som Johannes sammensætter, er altid vegetarisk. Den består fx af grød, suppe ( nogen gange over bål ), pastaret, brød men lækkert topping...og meget andet lækkert. Skulle der været børn med særlige hensyn, er man altid velkommen til at tage en snak med Johannes. .



Smiley-ordning
Vi lever selvfølgelig også op til kravene opstillet af fødevareministeriet og er derfor en del af den danske smiley-ordning. Du kan se vores smiley-ordning på væggen ved køkkenet..
Du kan se vores smiley her.

Kontaktinfo

Kvistgård Stationsvej 2 A-B
3490 Kvistgård.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-12.00)
BH klasse: 49 13 86 14 (kl. 8.00-8.30)
Børnehuset: 49 13 83 80