Hverdagen

Vi har indrettet os i mindre grupper, således at vi stadig kan tilgodese det lille barns behov for ro, rytme, kontakt og nærværd trods den lange åbningstid. Børnehaven er delt op i 2 stuer; havestuen og skovstuen.

Vuggestuen ligger fysisk afskærmet bagerst i huset, således at de små fra 1-3 år ikke forstyrres af mange - for dem fremmede, forældre og personale fra børnehaven.

Vi arbejder pædagoisk ud fra Rudolf Steiners pædagogiske teorier. Vi betragter det lille barn som et rytmisk, sansende og efterlignende væsen.

Hverdagen i vores hus er indrettet herefter. Der er sangleg hver dag for såvel store som små. Eventyrfortælling i børnehaven foregår også hver dag, efter at vi har spist.

Vi har 12 fester om året, og nogle af dem er arrangementer for hele familien.
At give barnet TIDEN er en kostbar gave, som barnet har brug for