Optagelse, adgangskrav og skolepenge

Optagelse på Steiner HF

Du kan godt blive optaget på Steiner HF, selvom du ikke har gået i steinerskole.
Går du på steinerskole i forvejen, optages du på Steiner HF på baggrund af en samtale.
Har du gået på en anden grundskole, optages du på Steiner HF efter de almindelige optagelseskriterier for gymnasiale uddannelser.
Hvis du søger ind på Steiner HF, inviteres du først til en samtale på skolen, hvor vi sammen finder ud af, om vores ungdomsuddannelse er det rette valg for dig.

Overvejer du at gå på Steiner HF, kan det være en fordel, at du søger optagelse allerede fra 10. klasse. 10. klasse kan være en god forberedelse til den brede fagvifte på Steiner HF.
På denne måde har du også på forhånd sikret dig en plads på Steiner HF.

Vi samarbejder med UU Øresund

Steiner HF Kvistgård samarbejder med de lokale UU-vejledere. UU-vejlederne inviteres til at besøge skolen, hvor de fra skolens lærere kan høre om Steiner HF på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård, så skolen og UU-vejlederne tilsammen kan tilbyde eleverne den bedste vejledning.

Se også UddannelsesGuidenom Steiner HF: www.ug.dk

Skolepenge, rejser og ekskursioner

Der betales skolepenge månedligt, når man går på Steiner HF Kvistgård.
Juli er betalingsfri.
Du finder mere information om skolepengene her

Dertil skal man regne med udgifter til rejser og ekskursioner.

1. HF rejser på historieekskursion (fx Armenien)
2. HF tager på kunstrejse til Italien

Læs mere om Steiner HF

Steiner HF - Åbent hus d. 3/2 2018

Kom og hør om at være elev på Steiner HF Kvistgård

Steiner HF er en ungdomsuddannelse, der ligger i forlængelse af vores grundskole.
Tag kontakt til skolen i god tid, og kom gerne på besøg til vores åbent hus arrangementer allerede, når du går i 9. eller 10. klasse.

Kom til Steiner HF åbent hus arrangement d. 3. februar 2018 kl 13.00-16.00

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2
3490 Kvistgård