Projekter, praktik og rejser

På Steiner HF er praktik, ekskursioner og rejser vigtige elementer

Projekter, praktikophold, ekskursioner og kortere og længere rejser udgør vigtige elementer i uddannelsen, fordi det giver eleverne mulighed for at omsætte og afprøve deres viden, der hvor den skal bruges, nemlig i det omgivende samfund.

Socialpraktik i 1. HF

I 10. klasse og 1. HF knytter erhvervs- og socialpraktikken sig til undervisningen i håndværk og samfundsfag.

Dramaperiode i 2. HF

I dramaperioderne i 10. klasse og 2. HF får eleverne mulighed for at omsætte litteraturundervisningen til praksis. De styrker deres sprog, modet til at stå frem og formidle et budskab. Samtidig udvikler det klassens og den enkeltes sociale kompetencer.

Østrejsen i 1. HF

tekst på vej.

Kunstrejsen i 2. HF

På 2. HF kulminerer kultur- og æstetikundervisningen i en 2-ugers kunstrejse, der ofte går til Italien.

Udveksling på andre steinerskoler

Mange elever vælger desuden at tilbringe kortere eller længere perioder på en steinerskole i udlandet for at opleve en anden kultur, knytte nye venskaber og styrke deres sprogkundskaber.

Projektuger med andre Steiner HF-skoler

Tekst på vej.

Er du nysgerrig på Steiner- HF?

Vil du vide mere?

Kontakt skolens kontor på tlf. 4913 9687 og få en uformel snak.

Vi glæder os til at møde dig!

Steiner HF er en ungdomsuddannelse, der ligger i forlængelse af vores grundskole.
Tag kontakt til skolen i god tid, og kom gerne og få en rundvisning eller kom til vores åbent hus arrangementer, allerede, når du går i 9. eller 10. klasse.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2
3490 Kvistgård

Se filmen og hør eleverne fortælle om uddannelsen med deres egne ord.

tobias dybvad fortæller

”Jeg kunne ret tidligt lide at stå på en scene. Allerede i 7. klasse drømte jeg om at blive skuespiller. Det har jeg fået lov til at udfolde. I overskolen var jeg med til at lave ”musikcafé”, hvor eleverne selv stod for at skrive og levere underholdningen. Jeg debuterede som stand-up komiker til selvsamme arrangement på skolen et par år efter, jeg var gået ud af skolen.”

Tobias Dybvad, komiker og tidligere steinerelev.

Hent folderen om Steiner HF her

Vil du gå på Steiner HF?

Hvis du er interesseret i at gå på Steiner HF Kvistgård, så kan du henvende dig til skolens kontor for at aftale en samtale
Vi glæder os til at høre fra dig