Butikken

Butikkens åbningstider:

Butikken bestræber sig på at holde åbent flere hverdage og til alle månedsfester.

For aktuelle åbningstider kan butikken kontaktes på tlf 49 13 85 84

Flaget er sat op ved døren, når Butikken er åben.

Alle er velkomne i Butikken

Alle er velkomne til at handle i Butikken.
Eleverne har mulighed for at handle i frikvartererne og efter skoletid. Vær opmærksom på, at de enkelte klasser har forskellige retningslinjer – henvendelse herom til den enkelte klasselærer.

Butikkens fødevaresortiment er udelukkende af økologisk/biodynamisk kvalitet. Vi tilstræber primært at købe biodynamiske fødevarer.
Legetøjet, som Butikken forhandler, er af antroposofisk pædagogisk kvalitet, primært af træ el. uld.
Rengøringsmidlerne er miljøvenlige og testede.
Der forhandles endvidere sten, krystaller, prismer, smykker, kropsplejeprodukter, antroposofisk litteratur, børnebøger, produkter fra Stockmar, postkort, plakater, materialer til årstidernes fester mm.

Alle kan bidrage

Butikkens daglige drift varetages af butiksdamer m/k, der frivilligt og ulønnet står for ekspeditioner, vareindkøb, opfyldning, regnskabsføring, rengøring og vedligeholdelse, omsorg og meget andet.
Butikkens åbningstider afhænger først og fremmest af den opbakning, der er at finde blandt forældrene.

Det tilstræbes at holde åbent mellem kl. 8.15 til 14.00 samt til månedsfesterne. Alle er velkomne til at yde deres bidrag hertil, stort som småt! Vedligeholdelse, istandsættelse, vareopsætning, rengøring, prismærkning er alle let tilgængelige opgaver, der i Butikkens dagligdag kan være svære at få tid til. Her har alle forældre en strålende mulighed for at støtte op.

Butikkens overskud går tilbage til skolen

Lærerkollegiet kan ansøge Butikkens bestyrelse om midler til undervisningen, undervisningsmaterialer, videreuddannelse, nyanskaffelser mm. Det er ikke muligt for forældre på skolen at ansøge Butikken om midler. Ansøgninger bliver behandlet på Butikkens bestyrelsesmøder. Disse afholdes ca. hver 3. måned.
Butikken har gennem årene foretaget følgende donationer:

• Celloer
  • Altfløjter
  • Lederkursus
  • Violiner
  • Skosyningsmaskine
  • Køleskab til SFO’en
  • Metalsløjdmaskine
  • Skummadrasser til overnattende gæster
  • Eurytmiforestillinger
  • Suppe til arbejdslørdage
  • Dukketeater- forestilling
  • 25.000 kr. givet som kontantgave til skolens 25 års jubilæum
  • Istandsættelse af Uglehuset indvendigt som udvendigt for omkring 100.000 kr.
  • Tagvinduer
  • Poselje – en rejsende danseteatergruppe
  • Mad til idrætsdag
  • Garn til håndarbejde
  • Solsejl til SFO’ens terrasse
  • Kontrabas-tilskud

Butikkens historie

Butikken er i tidernes morgen blevet grundlagt af en gruppe forældre, som ønskede at kunne erhverve sig økologiske og biodynamiske varer. Dette var ikke varer man dengang kunne få fat i alle steder, som i dag. En stor sæk kartofler, kom eller mel blev købt ind og delt i mindre portioner, men uden avance og overskud. Gradvist voksede skolen og dermed gruppen af forældre. Man etablerede en egentlig indkøbsforening med avance pålagt varerne, hvor overskuddet kunne komme skolen til gavn og glæde. Man anså alle forældre, lærere og venner for medlemmer, og der blev etableret en bestyrelse med ansvar for butiksforeningens drift og økonomi. Tanken bag Butikken var, og er stadig, at lette skolen og medlemmernes mulighed for at erhverve sig antroposofisk litteratur, legetøj, undervisningsmaterialer, musikinstrumenter og diverse biodynamiske og økologiske madvarer, så det antroposofiske og Waldorf pædagogiske virke bliver fremmet og understøttet på skolen og for butikkens medlemmer.

Butikkens bestyrelse

Butikkens bestyrelse består af forældre, der har tilknytning til skolen. Bestyrelsen består i øjeblikket af Anette Rasmussen, Merethe Pedersen, Britt Wilhelmsen, Johnny Lyster, Aase Andersen og Ranvita La Cour.

Bestyrelsens vedtægter kan rekvireres hos Merethe Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..