Vi søger en erfaren lærer til vores mellemskole fra august 2017

Er du glad for at undervise unge mennesker i alderen 13 – 16 år?

Vi ønsker os en kollega med steinerpædagogisk uddannelse og undervisningserfaring, der kan undervise i primært de naturvidenskabelige fag (fx kemi, fysik, biologi og matematik) i 7. - 9. klasse. Har du andre undervisningsfag vil vi undersøge om det kan blive en del at stillingen.

Kan du arbejde ud fra det antroposofiske menneskebillede? Er du vant til at engagere dig? Er du ansvarlig, har humor og er god til at samarbejde, så vil et engageret mellemskoleteam gerne høre fra dig.

Stillingen er pt beregnet til ca. 55 %, alt efter hvilke fagkombinationer du medbringer.

Vores skole ligger i skønne omgivelser og tæt ved offentlige transportmuligheder. Skolen rummer grundskolen, mellemskolen og ungdomsuddannelsen. Lærerne arbejder tæt sammen i teams.

Vækker dette din interesse, så send venligst din ansøgning per e-mail til nedenstående e-mail-adresse.

Ansøgningsfrist er den 15. maj 2017. Ansættelsessamtalerne ligger i ugerne 21 og 22.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2 A-B, 3490 Kvistgård

Tilkaldevikarer skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO
Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Pædagog til
klubben på Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Har du erfaring og interesse for steinerpædagogik, og kan du skabe gode rammer for vores skønne børn i klubben på skolen, er du måske den pædagog, vi søger til det nye skoleår?

Klubben er et sted, hvor elever fra 4. til 6. klasse kan komme efter endt skoletid. Her kan de snakke, spille, læse, hygge, bage, lave mad osv. Målet er at skabe nogle gode rammer, hvor børnene kan udfolde sig og nyde samværet med hinanden, indtil de bliver hentet om eftermiddagen eller selv tager hjem.

Vores klub, som vi kalder ”Mellemstationen”, ligger i den gamle stationsbygning i Kvistgård, lige ved skolestien og tæt ved offentlig transport.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra 11.00 – 16.30, og stillingen er normeret til ca. 65% (20 timer om ugen). Lettere rengøring af klubbens lokaler indgår i stillingsbeskrivelsen.

Personer, der er visiteret til fleksjob, er velkomne til at søge stillingen.

Tiltrædelsen den 15. august 2017.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Cornelia Henriksen på telefon 49 13 86 14 (kl. 8.00-8.30).

Ansøgningsfristen er den 23. april 2017. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 18 og 19 .

Ansøgningen sendes til nedenstående adresse.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
3490 Kvistgård

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-10.00)