Lige nu søger vi:

Lærere med kandidatgrad til Steiner HF - side 1
Skolelærere til Mellemskolen - side 2

Lærere med kandidatgrad søges til Steiner-HF i Kvistgård

Er du klar til at tænke nyt, og vil du sammen med os være med til at skabe nye muligheder for vores elever?

Lige nu søger vi lærere med kandidatgrad til at undervise i fagene:

• Matematik
  • Geografi
  • Biologi
  • Samfundsfag
  • Kemi
  • Fysik

Om os

Vi er en friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik. Skolen har 13 klasser – de to ældste klasser udgør Steiner-HF.
Vi har undervisning i mange fagområder. Foruden boglige fag, har vi fag som kunst, musik og håndværk.
Vi har endvidere vuggestue, børnehave, SFO og klub tilknyttet skolen.
Vi har 300 elever samt et kollegium af engagerede lærere med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket.
Endelig har vi en fantastisk beliggenhed i Kvistgård med næsten egen station og en smuk skov i baghaven.

Om dig forestiller vi os

• at du har en kandidatgrad i mindst ét af de ønskede fag
  • at du interesserer dig for steinerpædagogik
  • at du har undervisningserfaring samt et pædagogikum, men det er ikke et krav

Som lærer på vores Steiner HF forventer vi, at du bidrager positivt og engageret til at gøre de unge rustet til at møde fremtiden, og at du indgår i et forpligtende fællesskab med dine kollegaer.

Send venligst en motiveret ansøgning med CV senest d. 25. maj 2018 til koordinator og kommende rektor Anette Jørnung, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 22.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Læs mere om skolen og HF her på hjemmesiden og på www.steinerskolerne.dk.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
3490 Kvistgård