Lige nu søger vi:

Til vores SFO søger vi en medhjælper

Har du erfaring indenfor Rudolf Steiner pædagogikken ?

Så er det måske dig, vi søger.

Hos os får du en spændende hverdag med aktiviteter både udenfor og indendørs. Vi laver bål, snitter, saver, hugger brænde, passer dyr, spiller bold, strikker, hækler, syr og tegner med børnene. Der vil også være opgaver med at forberede eftermiddagsmad og skabe gode rammer for vores skønne livlige børn i SFO’en.

I SFO’en har vi børn fra vores børnehaveklasse til og med 3. klasse. Vi er en gruppe på 5 medarbejdere, som deles om opgaverne og holder et ugentligt personalemøde.

Lettere rengøring af SFO’ens lokaler indgår i stillingsbeskrivelsen.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 10.00 -16.30.

Stillingen er på 22 timer om ugen –

Ansøgningsfristen er 10. juni 2018 – og der vil være tiltrædelse d.1. august 2018.

Samtalerne finder sted i uge 24.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Anita Stokkebæk på telefon 4913 8614 eller 49139786 tryk 5

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2 A-B, 3490 Kvistgård
www.steinerskolen-kvistgaard.dk

Tilkaldevikarer til skolen og SFO

Vi mangler med mellemrum dygtige og fagligt funderede vikarer til grund-, mellem- og overskole samt SFO.

Du kan altid forhøre dig om vi behøver vikarer eller henvende dig med en uopfordret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at høre fra dig.