Åbent hus i 1.- 7. klasserne

Mandag d. 15. juni kl. 15.00

Skolen havde annonceret 'åbent hus' fredag d. 16 maj, men det er aflyst pga. forsamlingsforbudet.

I stedet er der mulighed for mandag d. 15. juni kl. 15:00 at besøge den aktuelle klasse for ens behov - dog kun kommende 1.-7. klasse.

Her kan I tale med klasselæreren, se elevmateriale, høre om undervisningen, se klasselokalet, stille spørgsmål mm. Det er desværre kun muligt at se ét klasseværelse, men lærerne svarer gerne på spørgsmål om hele skolen.

Alle gæster mødes i skolegården ved lindetræet og går derefter med en lærer til klasseværelset.

Tilmelding er ikke nødvendigt, men for overblikkets skyld må I meget gerne give besked om hvilket klassetrin, I er interesserede i til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommende 1. og 2. kl v. Agnete Fredslund
Kommende 3. kl: v. Hanne Boss