Politikerbesøg på skolen

nyhedsgrafik politikerbesøg

Kære forældre
I tirsdags havde vores skole besøg af to politikere fra Folketinget, Carolina Magdalene Maier, fra Alternativet og Lotte Rod fra de radikale.
Lad os bare slå fast, at besøget var en stor succes.

I kan læse politikernes egne beskrivelser på deres facebookprofiler her
Lotte Rod og Carolina Magdalene Maier

De to politikere oplevede undervisningen, og vi fortalte om skolen og pædagogikken. Der var strikning i 1.klasse, malning i 2.klasse, matematik i 6.klasse, biologi i 12.klasse og smedning med 4.klasse. Til slut hørte de overskoleorkesteret spille. Alt i alt en rundtur, der på fornem og meget tjekket vis viste hele paletten af, hvad vi kan. Anette Jørnung fortalte til deres udelte interesse om fænomenologiske undervisning i de naturvidenskabelige fag og om sammenhængen mellem fagene og de unges udvikling.
Der var stor interesse for alt hvad de så, og især samtalen om pædagogikkens effekter på de unges trivsel, forældresamarbejdet og alsidigheden i fagsammensætningen optog begge politikere. Der var ingen tvivl om, at de værdsatte betydningen af det, de så og hørte om skolen og dens pædagogiske praksis.

Besøget var planlagt som det første af en række skolebesøg med alle partiers uddannelsesordførere på skoler, der er startet med Steiner HF. Det har nemlig været et stort ønske fra de politikere, der har deltaget i forhandlingerne om Steiner HF, at komme på skolebesøg. Der er således besøg igen på onsdag, hvor Socialdemokratiet og Enhedslisten kommer på besøg.

Thomas Uhrskov og jeg deltog som repræsentanter for det nationale Steiner HF-projekt og vi var meget, meget stolte over vores skole! Klap kaje, hvor var det godt.

Bestyrelsens PR-udvalg vil sørge for, at der kommer billeder fra besøget på skolens Facebook-side.

Tusind tak til alle ansatte og elever for at forberede skolen til besøget (der var godt nok gjort fint rent) og tak til både lærere og elever for at vise os den gode undervisning!

De bedste hilsener på
Thomas Uhrskovs og Anette Jørnungs vegne