Børnehuset søger medarbejder til køkkenet

Vi søger ny medarbejder 25 timer om ugen til, at lave mad til vores skønne børnehus.

Vi er 70 børn alderen 1 – 6 år og 16 voksne som hver dag får frokost, samt formiddagsmad og eftermiddags mad.

Vi skal bruge en dygtig medarbejder, som kan lave vegetarisk og økologisk/biodymisk mad, efter Rudolf Steiners anvisninger for kost til barnet 0-7 år.

Vi spiser varm, mad 4 gange om ugen og rugbrød en dag.

Du vil også i et vist omfang indgå i det pædagogiske arbejde i børnehaven, hvor børnene også skal have mulighed for på forskellig vis at indgå i madlavningsprocessen. Vi laver også mad ude på bål og bruger skoven.

Vi arbejder ud fra Rudolf Steiners menneskesyn og pædagogik.

Du vil have ansvaret for

• Bestilling af madvare

• Tilberedning af mad, brød m.v.

• Udførelse af kontrol efter levnedsmiddelstyrelsens krav og anvisninger

• Rengøring i køkkenet, så det lever op til gældende krav om hygiejne

• I samarbejde med det pædagogiske personale at planlægge og gennemfører aktiviteter med børnene i forhold til madlavningsprocessen

• Oprydning og opvask m.v.

Du besidder

• Ro

• Overblik

• Pædagogiske evner

• Samarbejdsevner

• Evnen til at planlægge og arbejde selvstændigt

Stillingen er til besættelse 1.11.2018, ansøgningsfrist 21. oktober, ansættelsesamtaler i uge 44.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du henvende dig på 49138380 til Lea Modest

Vi har en kvalificeret ansøger til stillingen