SFO'en søger pædagog, medhjælper og vikarer

Vores dejlige SFO søger en pædagog og en medhælper.

Har du erfaring indenfor Rudolf Steiner-pædagogikken, så er det måske dig, vi søger.

Hos os får du en spændende hverdag med aktiviteter både udenfor og indendørs.

Vi laver bål, snitter, saver, hugger brænde, passer dyr, spiller bold, strikker, hækler, syr og spiller spil med børnene.

Der vil også være opgaver med at forberede eftermiddagsmad og skabe gode rammer for vores skønne livlige børn i SFO’en.

I SFO’en har vi børn fra vores børnehaveklasse til og med 3. klasse. Vi er en gruppe på 5 medarbejdere, som deles om opgaverne og holder et ugentligt personalemøde.

Lettere rengøring af SFO’ens lokaler indgår i stillingsbeskrivelsen.

Pædagogstillingen er på 25 timer om ugen (11.30 til 16.30) – kan evt. udvides.

Medhjælperstillingen er på 20 timer om ugen (12.00-16.00) i et vikariat fra 1. nov. 18 til 31. marts 19.

Ansøgningsfristen er 22. oktober 2018 – og der vil være tiltrædelse snarest muligt.

Samtalerne finder sted løbende.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Cornelia D. Henriksen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..