Lærere søges til Mellemskolen

Vi søger to erfarne Mellemskolelærere til 7.- 9. klasse med tiltrædelse pr. 1. august 2018

Er du parat til at tænke nyt, og vil du være med til at skabe inspirerende rammer for mellemskoleelever på en Rudolf Steinerskole?

Vi har brug for en lærer med en naturvidenskabelig profil og interesse – og vi har brug for en lærer med humanistisk profil og interesse.
Den ene af de to, skal desuden være klasselærer for kommende 7. klasse.

Med afsæt i steinerpædagogikken er vores mål hver dag at skabe en tryg og lærerig skoledag for vores elever, et tillidsfuldt samarbejde med vores forældre og et inspirerende og udviklende arbejdsmiljø for alle skolens ansatte.

Vi er en friskole, der bygger på Rudolf Steiners pædagogik.

Skolen har 13 klasser – de ældste udgør Steiner HF.

Vi har undervisning i mange fagområder , - foruden boglige fag har vi fag som kunst, musik og håndværk.

Vi har endvidere vuggestue, børnehave, SFO og klub tilknyttet skolen.

Vi har 300 elever samt et kollegium af engagerede lærere med en fælles pædagogisk grundforståelse, der sigter på uddannelse af hele mennesket.

Endelig har vi en fantastisk beliggenhed i Kvistgård med næsten egen station og en smuk skov i baghaven.

Om dig forestiller vi os

• at du har erfaring med og er glad for unge mennesker i alderen 13 – 16 år
  • at du interesserer dig for steinerpædagogik
  • at du er et menneske, der vil engagere sig i skolen
  • at du er ansvarlig, har humor og er god til at samarbejde
  • Stillingernes beskæftigelsesgrad er omkring 80 %

Send venligst motiveret ansøgning med CV senest d. 2. maj 2018 til koordinator Ib Kasper Hansen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 20

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og FSL