Forskønnelsesdag d. 5. maj

Skolen F Dag 1200x625fb

På lørdag d. 5. samles vi alle til en dejlig forskønnelsesdag på skolen

Jeg håber i er klar til at finde haveredskaberne og knofedtet frem for det bliver dejligt vejr på lørdag, så vi skal gi den en skalle.

Vi glæder os til at se jer til forskønnelsedag lørdag den 5 maj 2018 10-15.

En hyggelig dejlig dag, hvor vi forskønner skolen med forskellige store og små projekter.
Fælles morgensang og frokost.

Der er masser af opgaver til alle slags flittige hænder.

Her er oversigten over typen af opgaver, så I ved hvad I skal ta med fra jeres redskabssamling.

• Vaders , grensaks og grev til oprensning af den lille sø.- Er der 3-4 personer som vil ta dette med.En enkelt trailer eller to til bortkørsel af affald.
  • Der er mange haveopgaver så skuffejern, havehandsker, spade, grensaks, håndskovl og motorsav er velkommen.
  • Rengørings midler, spand handsker og vinduespudsergrej hvis det er det er den opgave du har lyst til.
  • Trillebør- gerne et par stykker
  • Forlængerledninger til dem som skal bruge strøm.
  • Der er en del maleropgaver- skolen har hvad der skal bruges så der skal du bare ha arbejdstøjet på.
  • Byggeopgaver, højbede, reperationer etc. VÆRKTØJSKASSEN- find den frem og ta den med
  • Madhold

Vi mødes i salen for nærmere instruktion :)

På gensyn