Michaels- og høst månedsfest

image4

Velkommen til skolens Michaels – og Høstmånedsfest d. 30. september 2017 klokken 10.00

Dagens program

10.00 - 11.15: Eleverne modtager undervisning i deres klasseværelser
I stenladen er der foredrag v/ Johnny Juri Rao for forældre "Det selvdannende barn". Du kan læse mere om foredraget herunder.
Børnehaveklassen er åben for søskende samt børnehaveklasse elever.

11.30: Elevoptræden i salen og Folkedans ved 6. klasse
Bagefter glæder vi os til at samle os om høstsuppen, som 3. klasse serverer - husk at medbringe skåle og skeer.

Lørdagens foredrag; Det selvdannende barn
Juri Rao, Uddannet pædagog 1996, studeret pædagogisk filosofi på DPU afsluttet 2005, uddannet Kognitiv terapeut 2010, p.t ansat som faglærer på Den Danske Filmskole, underviser i idehistorie/filosofi.
Foredraget "Det selvdannende barn" er en videreførsel af foredraget om barndommens historie.
Vi lever i en tid, hvor barndommen er i opbrud. Vi taler med børnene om livet på andre og mere komplekse måder end tidligere og vi inddrager dem i beslutninger, som de ofte ikke har forudsætninger for, at forholde sig til.
Derudover har børnene fået adgang til et digitalt aftale- og planlægningsunivers, hvor de vælger ud fra smag, og ikke ud fra, at sommetider er det man har lyst til, ikke det samme, som det man har brug for.
Sidst, men ikke mindst, så kan børnene hente viden om alting på nettet og andre steder, men der en fare for, at en vigtig del af vidensoptagelsen er ved at gå tabt, nemlig - hvad kan/skal viden bruges til - det man i "gamle dage" kaldte dannelse.
Ovenstående ligefremme påstande vil blive genstand for en undersøgelse i foredraget, og der vil forhåbentlig blive skabt ny viden undervejs, foredragsholder og publikum imellem.

Vi glæder os til at se jer.

Mange gode hilsner kollegiet

RudolfSteinerSkolen hoestfest folkedans

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-10.00)