Åbent hus

11.30 Vi danser om Majstangen med 3. klasse

12.30 Elevoptræden – mellemskolen/overskolen

14.00 Vi lukker dørene

Til vores Åbent Hus på lørdag den 6. maj 2017 - klokken 10.00 til 14.00, er programmet nu ved at falde på plads og I kan glæde jer til elevoptræden og forskellige workshop, samt dans om majstangen. Caféen byder på kager og sandwiches foran stenladen, med servering fra udekøkkenet af 5. og 6. klasse.

Udstilling af elevarbejdere er rykket ud i skolegården i et af de hvide telte.

Børnehuset åbner dørene for besøgende.

Der vil følgende workshops:

Hvad handler Helseeurytmi om?
Kom og få en lille samtale i helseeurytmirummet med Anette Nielsen.

Filt en trylleblomst i børnehaveklassens lokaler med Anita Stokkebæk og Cornelia Henriksen.

Overskolen indbyder til Grafikværksted med arbejdende elever og demonstration i bogbindning.

10.klasse kan besøges i deres væveværksted.

I SFO-ens have kan alle være med i snitteværkstedet.

Velkommen til en samtale om, hvordan der undervises i 7. - 12. klasse naturfag i steinerskolen: Læreplan, kompetencemål og pædagogisk metode med Poul Erik Pedersen i Fysik-/Kemilokalet.

Med 6. klasse kan I opleve social massage og skriptorium(gotisk skrift med kaligrafpen) med Helle Uglebjerg i deres klasselokale.

Oplev 4.klasses stavfægtning på græsplænen foran skolehaven med Agnete Fredslund.

Fra Tot til Tråd med 3. klasse - et kig ind i undervisningen med mulighed for at prøve selv at karte og spinde

(opdateres)

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-10.00)