Velkommen til Børnehaven

I Børnehaven indrettet os i mindre grupper, således at vi stadig kan tilgodese det lille barns behov for ro, rytme, kontakt og nærværd trods den lange åbningstid.

Børnehaven er delt op i 2 stuer; Skovstuen og Havestuen

Skovstuen

velkommen-skovstuenVi hedder sådan fordi vi ligger ud til vores lille skov, hvor vi er så heldige at vi kan følge med i dyrelivet, samt se træernes smukke forvandlig året igennem.

Når du kommer ind på vores stue vil du møde 5 kærlige voksne.

Vi bestræber os på at give dit barn de bedste betingelser for at have en tryg og dejlig dag imens han / hun er i børnehave. Vi evner at favne det lille barn der hvor det er, og noget af det allerbedste er, at vi har masser af kram, og vi deler gerne ud af dem :-)

Vi syr og strikker, snitter og maler....Vi pynter op på stuen med fine ting fra natuen i takt med årstiden, stådukker, dyr og alt hvad fantasien kan trylle frem.

Vi elsker at pynte vores stue, og på den måde ser børnene de fine små historier på hylderne, og det bidrager til skønne fantasifulde lege dem imellem.

Vi går op i et godt og åbent forældresamarbejde, og gør meget ud af at du skal føle dig tryg og velkommen på skovstuen. Vi snakker selvfølgelig sammen løbende om dit barns trivsel, og tilbyder udover dette også samtaler hvor det bare er dig som forældre, og 2 pædagoger fra stuen der snakker sammen.- Dette tilbyder vi når dit barn har været på stuen i ca 1-3 mdr, og hvis der ikke opstår behov for flere samtaler, har vi den sidste samtale når dit barn skal begynde i skole..

Vi følger årets gang / fester sammen med resten af huset, og i haven er begge stuer sammen i den frie leg. Vores have, som vi er ude i hver dag, er skøn på alle tider af året. Den er fyldt med regnorme, mudder, sand, bålplads, gynger, edderkopper og biller, ting der kan klatres på og noget der kan gemmes under. - Alt dette tages flittigt i brug i den fantasifulde leg, og er med til at dit barn får en skøn dag med masser af frisk luft.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på skovstuen.

De kærligste hilsner
Skovstuen

Havestuen

Vi hedder sådan fordi vi ligger ud til vores dejlige have.

Når du kommer ind på vores stue vil du møde 5 kærlige voksne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på havestuen.

De kærligste hilsner
Havestuen