Påklædning og udstyr

Barnets påklædning skal være praktisk og hensigtsmæssig efter årstiden og barnets alder, samt de inde- og udendørslegemuligheder vi har.
Vi anbefaler naturmaterialer såsom bomuld og uld, gode sko eller støvler med plads til ekstra sokker. På barnets garderobeplads skal der ligge:
Indesko
Regnjakke og bukser
Gummistøvler
Et sæt skifte tøj (inkl. undertøj)

Da vi har mange børn i huset som har de samme huer, vanter, sko og jakker er det en rigtig god ide at huske at sætte navn i alle barnets ejendele , da tingene ellers nemt bliver forvekslet, eller i værste tilfælde bliver væk.

Påklædning – året rundt
Sommer
Sandaler og sko (med velcrolukning er en rigtig god ide, da barnet selv kan lukke og åbne )
Jakke , gerne termojakke.
Lange bukser
Tynd trøje
Shorts og T-shirt

Vinter
Vinterstøvler (uden snørebånd)
Tykke uld sokker
Varm (Uld) trøje
Vanter (finger og luffer)
Uldundertøj + ekstra sæt uldundertøj
Uldhue + skifte hue
Flyverdragt med foer (gerne aftageligt, hvis ikke så termotøj)
Regntøj der er stort nok til at kunne komme ud over flyverdragten.

Husk løbende at tjekke barnets kurv, så der altid er skiftetøj m.m til rådighed.