Indmeldelse til skolen

Info. vedr. indmeldelse til venteliste i kommende børnehaveklasser.

Når dit barn er indmeldt i vuggestue eller børnehave i Rudolf Steiner børnehus Kvistgaard, er det ikke automatisk skrevet op til den relevante børnehaveklasse på Rudolf Steiner skolen Kvistgaard - heller ikke, hvis barnet allerede har søskende, som går på skolen.

Derfor, hvis du ønsker, at dit barn skal være på venteliste til børnehaveklassen, skal du udfylde og retunere et indmeldelsesskema til skolen.

Indmeldelsesskemaet finder du på skolens hjemmeside www.steinerskolen-kvistgaard.dk under fanen Praktisk/indmeldelse.

Vedr. skolenyt
Nyhedsskriftet Skolenyt udkommer hver mandag i stort set alle skoleuger. Skolenyt finder du også på skolens hjemmeside, under fanen skolenyt.
Nederst på det senest udsendte skolenyt finder du vejledning til, hvordan du kan abonnere pr. email på skolenyt.
- Du kan også email abonnere uden endnu at have barn på skolen.

Rudolf Steiner Børnehus Kvistgaard
Rudolf Steiner Skolen Kvistgaard

Kontor: 49 13 96 87, (kl 9.00-10.00)