Velkommen til
Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Vi er en friskole med HF, der lærer eleverne at lære. En skole, som træner både faglige, kreative og sociale intelligenser. En skole, som lærer eleverne at reflektere over selv de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver et vidt udsyn til verden omkring dem.

Aktivitets kalender

• _MG_7468.jpg
  • _MG_7616.jpg

Nytårsmeditation d. 30/12 kl. 15 - alle er velkomne

Året 2018 har givet os store udfordringer men også spændende indsigter.
Alle væsnerne har været på hårdt arbejde, og det skal vi ære.
Det har skabt meget oprydning/forandring og ikke mindst mere plads i vores hjerterum.

· Lysportal som skaber ny begyndelse. · Tidsalderen hvor vi møder os selv igen. · Elementet Ild, hjertet og kærlighed. · Cirklen der skabes via elementernes energi. · Verden af levende energier.

Ved denne Nytårsmeditation gør vi os klar til frekvenser med masser af kærlighed, følsomhed og stor glæde samt oplevelser af fællesskab.
Meditationen guides af Cellina Gylling

Tilmelding til Caroline på 3020 3596

Forældrehåndbog

nyhedsgrafik foraeldrehaandbog

KÆRE FORÆLDRE
I anledning af vores 40 års fødselsdag, vil vi invitere jer til at deltage i udviklingen af en forældrehåndbog.

I år er et af lærerkollegiets årstemaer "forældresamarbejde", og vi håber, at vi som en del af dette årstema sammen med jer forældre vil kunne lave en god forældrehåndbog.

Besøg af politikere på skolen

Tirsdag d.30/11 havde vores skole besøg af to politikere fra Folketinget, Carolina Magdalene Maier, fra Alternativet og Lotte Rod fra de radikale.
Lad os bare slå fast, at besøget var en stor succes.
De to politikere oplevede undervisningen, og vi fortalte om skolen og pædagogikken.
Alt i alt en rundtur, der på fornem og meget tjekket vis viste hele paletten af, hvad vi kan. Anette Jørnung fortalte til deres udelte interesse om fænomenologiske undervisning i de naturvidenskabelige fag og om sammenhængen mellem fagene og de unges udvikling.

Få en rundvisning på skolen

Den 1. fredag i måneden kl. 13.30, kan alle, som ønsker at se vores skole, komme til en uforpligtende rundvisning. Her er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Tilmeldelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandagen forinden. Mødestedet er ved trappen foran hovedhuset. Se datoer for rundvisning i kalenderen her
Rudolf Steiner Skolen i Kvistgård er en skole, som har glade, motiverede elever, der har lyst til at lære, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv. Og en skole, som med integreret ungdomsuddannelse uddanner hele mennesker, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv. Skolen tilbyder et miljø, hvor tryghed og faste rammer er i fokus, og hvor hver enkelt elevs trivsel og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse. På denne side kan du læse mere om, hvad det vil sige at være elev og familie på vores skole.

Vi er en friskole som:

Tilbyder både grundskole og ungdomsuddannelse - det vi kalder HELHEDSSKOLE!
Uddanner FRIE MENNESKER, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv
Har glade, motiverede elever, der har LYST TIL AT LÆRE, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv
Tilbyder et miljø, hvor TRYGHED og faste rammer er i fokus
Træner både BOGLIGE, KREATIVE OG SOCIALE intelligenser
Er EKSAMENS- OG KARAKTERFRI - men ikke evalueringsfri
Lærer eleverne at REFLEKTERE over de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver dem et vidt udsyn til verden omkring dem
Sætter hver enkelt elevs TRIVSEL og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse

Mere om vores Ungdomsuddannelse Steiner HF

HF med kunst, livsnær teori og håndværk
På Rudolf Steiner Skolen Kvistgård tilbyder vi den 2-årige Steiner HF.
På Steiner HF har musik, kunst, drama, håndværk og kulturrejser lige så stor relevans som de naturvidenskabelige, samfundsfaglige og humanistiske fag, der er en fast del af den gymnasiale uddannelse. De kunstneriske fag har et højt fagligt niveau, og du lærer mere end en kunstart. Her udvikler du både dine sociale kompetencer og kreativ og individuel tænkning. Det styrker dig også i de teoretiske fag.
Det er altså en bred almendannende HF.
Selv om undervisningsplanerne hænger sammen med og er en videreførelse af undervisningen fra grund- og mellemskolen, kan du godt begynde efter 9. klasse eller 10. klasse, hvis du har gået i grundskole på en anden skole.
Klik på filmen og få et lille indblik i, hvordan eleverne på vores skole oplever at tage en ungdomsuddannelse her hos os.
Læs i øvrigt mere om Steiner HF på vores skole her her
Læs også mere på www.steinerskolerne.dk

Hvad er en steinerskole?

Når skoletiden nærmer sig, stiller man sig som forælder mange spørgsmål: Hvilken skole passer til mit barn og mine værdier? Hvad er vigtigt at lære? Hvordan får mit barn en tryg og god skolegang, kommer ordentligt i vej, får et rigt liv og udvikler sig til et livsdueligt, ansvarligt menneske med styrke til at takle livets udfordringer? Det har steinerskoler et godt bud på. I denne film, kan du få et lille indblik i hvad en steinerskole er.
Du kan finde mere information om pædagogikken www.steinerskolerne.dk og her på hjemmesiden. Se også filmen om steinerskolerne i Danmark.