Velkommen til
Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Vi er en friskole, der lærer eleverne at lære. En skole, som træner både faglige, kreative og sociale intelligenser. En skole, som lærer eleverne at reflektere over selv de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver et vidt udsyn til verden omkring dem.

Aktivitets kalender

Økønomimøde
20. november 2017 | 16:30 - 18:00
Bestyrelsesmøde
20. november 2017 | 18:30 - 21:00
Basaraften for alle på skolen og i børnehuset- opsamling inden basaren om lørdagen
29. november 2017 | 19:00 - 21:30
  • _MG_7616.jpg

Julebasar d. 2/12

julebasar17

D. 2. december åbner vi dørene til årets JULEBASAR, hvor der traditionen tro vil være masser af dejlige oplevelser.
Vi ønsker alle børn, forældre, gæster og venner af skolen velkommen til en festlig og glædelig dag.

Steiner HF - En ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer

Fra skoleåret 2018/19 tilbyder vi Steiner-HF på skolen. En ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer. Med høj faglighed – også i håndværk, musik og kunst.

Rektorstilling

Kommende Rektor til Kvistgård Skolens Steiner-HF Vores skole vil fra august 2018 forandres til en Steiner-HF med grundskole (0.-10.klasse) og børnehus. I den forbindelse søger vi en rektor. Stillingen ønskes besat d. 1.februar 2018.

Få en rundvisning på skolen

Den 1. fredag i måneden kl. 13.30, kan alle, som ønsker at se vores skole, komme til en uforpligtende rundvisning. Her er der rig mulighed for at stille spørgsmål. Tilmeldelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandagen forinden. Mødestedet er ved trappen foran hovedhuset. Se datoer for rundvisning i kalenderen her
Rudolf Steiner Skolen i Kvistgård er en skole, som har glade, motiverede elever, der har lyst til at lære, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv. Og en skole, som med integreret ungdomsuddannelse uddanner hele mennesker, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv. Skolen tilbyder et miljø, hvor tryghed og faste rammer er i fokus, og hvor hver enkelt elevs trivsel og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse. På denne side kan du læse mere om hvad det vil sige at være elev og familie på vores skole.

Vi er en friskole som:

Tilbyder både grundskole og ungdomsuddannelse - det vi kalder HELHEDSSKOLE!
Uddanner FRIE MENNESKER, der er i stand til at tage bevidste, kvalificerede valg i deres voksne liv
Har glade, motiverede elever, der har LYST TIL AT LÆRE, fordi de forstår at sætte deres viden i perspektiv
Tilbyder et miljø, hvor TRYGHED og faste rammer er i fokus
Træner både BOGLIGE, KREATIVE OG SOCIALE intelligenser
Er EKSAMENS- OG KARAKTERFRI - men ikke evalueringsfri
Lærer eleverne at REFLEKTERE over de mest basale elementer i deres dagligdag og samtidig giver dem et vidt udsyn til verden omkring dem
Sætter hver enkelt elevs TRIVSEL og udvikling er i højsæde - fra børnehave til 12. klasse

Mere om vores Ungdomsuddannelse: RSU

Ungdomsuddannelsen på en Rudolf Steiner Skole, forkortet RSU, er Danmarks BREDESTE ungdomsuddannelse.
Som den eneste ungdomsuddannelse tilbyder vi en kombination af fag, som både omfatter humanistiske og naturvidenskabelige kernefag, sprog, musik, drama, billedkunst og håndværk.
Det er altså en bred almendannende uddannelse fra 9. - 12. klassetrin. Selv om undervisningsplanerne hænger sammen med og er en videreførelse af undervisningen fra grund- og mellemskolen, kan du godt begynde efter 9. klasse, hvis du har taget 9. klasse på en anden skole.
Klik på filmen og få et lille indblik i, hvordan eleverne på vores skole oplever at tage en ungdomsuddannelse her hos os.
Læs i øvrigt mere om RSU her
Kompetencemål for RSU kan læses her
Læs også mere på www.steinerskolerne.dk

Hvad er en steinerskole?

Når skoletiden nærmer sig, stiller man sig som forælder mange spørgsmål: Hvilken skole passer til mit barn og mine værdier? Hvad er vigtigt at lære? Hvordan får mit barn en tryg og god skolegang, kommer ordentligt i vej, får et rigt liv og udvikler sig til et livsdueligt, ansvarligt menneske med styrke til at takle livets udfordringer? Det har steinerskoler et godt bud på. I denne film, kan du få et lille indblik i hvad en steinerskole er.
Du kan finde mere information om pædagogikken www.steinerskolerne.dk og her på hjemmesiden. Se også filmen om steinerskolerne i Danmark.