kl. 10.00                             1. klasses forældre er velkomne

Overskrift

Underoverskrift på flere linjer hvis det ønskes men den er

Steiner HF

Steiner HF er 2-årig ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer. Med høj faglighed – også i håndværk og kunst. Steiner HF er en anderledes ungdomsuddannelse, hvor fagene bruges til at udvikle dig som menneske, så du kan blive klogere på livet.

Eleverne på Steiner HF fremhæver lærernes engagement og det gode sammenhold på tværs af klasserne, som noget af det, der også gør Steiner HF til noget særligt.

På Steiner HF har musik, kunst, drama, håndværk og kulturrejser lige så stor
relevans som de naturvidenskabelige, samfundsfaglige og humanistiske fag, der er en fast del af den gymnasiale uddannelse.

Steiner HF har en udvidet fagpakke, som kan give dig adgang til en universitetsuddannelse. Du kan se hele fagpakken her.

10. Klasse på Steiner Skolen

Afslutter du 9. klasse til sommer, kan du med fordel begynde i vores 10. klasse, da en del af de fag, du har i 10. klasse hos os, er meritgivende til Steiner HF. Det er også en rigtig god måde at blive introduceret til de fag, der er anderledes end dem, du kender.

Vil du begynde i Steiner HF, ser vi gerne, at du har en 10. klasse, for eksempel på en efterskole eller en 10. klasseskole.

En del af fagene vil være anderledes, end dem du er vant til, for eksempel eurytmi, kunst/håndværk og orkester. I orkester vil du lære et instrument at kende, så du over tid kan blive introduceret til at sidde i orkesteret sammen med alle de andre elever.

Er du nysgerrig på Steiner- HF?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere og aftale et møde.

Anette Jørnung, Rektor

anj@steinerskolen-kvistgaard.dk
mobil: 30307990

Tag kontakt til skolen i god tid, og kom gerne og få en rundvisning eller kom til vores åbent hus arrangementer, allerede, når du går i 9. eller 10. klasse.

Rudolf Steiner Skolen Kvistgård
Kvistgård Stationsvej 2