Optagelse

Sådan bliver du optaget på Steiner HF

Optagelse i 10. klasse eller på Steiner HF

Du kan godt blive optaget på Steiner HF, selvom du ikke har gået i steinerskole.

Vi starter altid med at invitere dig til en samtale på skolen, hvor vi sammen finder ud af, om vores ungdomsuddannelse er det rette valg for dig.

Bestil en samtale hos overskolekoordinator Jacob Rosendal

For optagelse på ventelisten, klik her.

Der betales skolepenge månedligt, når du går på Steiner HF Kvistgård. Juli er betalingsfri.
Du finder mere information om skolepengene her. Dertil skal du regne med udgifter til rejser og ekskursioner.

Jeg har gået her siden 6. klasse. Jeg blev meget positivt overrasket og valgte derefter at blive gående. Jeg kan især lide fællesskabet og håndværksfagene, samt diversiteten i undervisningen”.

Steiner HF elev

Her er et billede af hele overskolen på en lille ø i Sverige kom og mød os lørdag den 22 januar🌼🇸🇪 ...